Vårdförbundet stöttar årets insamling för Musikhjälpen. Temat är “Ingen människa ska lämnas utan vård” och målet för insamlingen är att i snitt samla in en krona per medlem, vilket innebär 114 000 kr. 

Ge ett bidrag till insamlingen här

Självklart att hjälpa till

Med tanke på årets tema “Ingen människa ska lämnas utan vård” känns det självklart att vi bidrar, inte sant? Årets insamling syftar till att stärka hälso- och sjukvården i områden i världen där det behövs som mest.  

Från Musikhjälpen:
Hälsa är en mänsklig rättighet. Ändå saknar minst halva världens befolkning tillgång till grundläggande hälso- och sjukvård. Bland de 7,4 miljoner barn och unga som dog under 2019 hade de allra flesta fall varit möjliga att förebygga eller behandla. Det finns kunskap och resurser för att rädda miljontals liv, som inte når fram. 

Vårt insamlingsmål

Vårdförbundet har satt ett mål för insamlingen, nämligen att varje medlem i snitt ger en krona var. Då skulle vi nå hela 114 000 kr! Vi hoppas såklart att du vill vara med och bidra och hjälpa oss att nå vårt mål. Insamlingen pågår fram till och med den 20 december. Själva evenemanget Musikhjälpen pågår mellan den 14 och 20 december. 

Stort tack på förhand!

Se hur mycket vi har samlat in och skänk valfritt belopp
Du kan använda swish eller kort 

Om Musikhjälpen 

Musikhjälpen är ett insamlingsevenemang som funnits sedan 2008. I 144 timmar sänder Sveriges Radio direkt dygnet runt i P3 och i SVT/SVT Play för att tillsammans med Radiohjälpen uppmärksamma och på olika vis samla in pengar till en undanskymd mänsklig katastrof. Det är ett nytt tema i Musikhjälpen varje år.