• Van Gogh Alive - gå 2 för 1!

  Upplev den världskända konstnären Vincent van Goghs konstnärskap på ett helt nytt sätt. Van Gogh Alive är en digital konstupplevelse med levande grafik och musik, väggar, golv och tak förvandlas till konstverk! Utställningen har visats över hela världen och nu är det Malmös tur. Som medlem har du chans att se den till ett rabatterat pris.

 • Höjd ob-ersättning i Region Skåne från 1 januari

  Vid regional samverkan den 6 september 2023 hanterades ärendet kring höjda ob-ersättningar. Vad tycker Vårdförbundet om det? Det finns både bra och mindre bra aspekter med beslutet.

 • Är du förtroendevald i Region Skåne och intresserad av ett uppdrag för Vårdförbundet Skåne?

  Nu behövs det fler förtroendevalda till våra team, både som HSO (huvudskyddsombud) samt i Support- och utbildningsteamet. Båda uppdragen är spännande och utvecklande för dig med engagemang och driv!

 • Årsmöte den 8 oktober!

  Vi ses på Dunkers Kulturhus i Helsingborg. Dagen inleds med en härlig brunch, följt av en inspirerande föreläsning innan årsmötet startar klockan 13.30. Självklart går det även bra att delta digitalt om det passar dig bättre.

 • Digital motionsskola för dig som är medlem!

  Vill du få tips och stöd kring hur du kan skriva en motion till Vårdförbundets årsmöte? Då ska du anmäla dig till Vårdförbundet Skånes digitala motionskola den 23 augusti kl. 19.00-21.00. Klicka här för mer information och anmälan