1. Bli medlem

Sökresultat för "Medlemskap"

Visar 10 av 127 träffar

Sortera sökresultat
 1. Riktigt bra bolån från Danske Bank

  Nu kan du som medlem få riktigt bra bankerbjudanden från Danske Bank. Bolån, bil- och båtlån samt digital rådgivning är några av erbjudandena.

 2. Hjälp oss lyfta vårdens hjältar!

  Runt om i Sverige finns fantastiska föregångare som skapar en bättre och mer jämlik hälso- och sjukvård för patienter och en sundare arbetsmiljö för personalen. Nu vill vi ha din hjälp att lyfta

 3. Vi går enade in i 2018

  Jag är stolt över det vi inom Vårdförbundet åstadkommit för dig som medlem under året. Vi har jobbat hårt för dig, men det finns mycket kvar att göra.

 4. Använd din röst

  Vårdförbundet är ett tydligt decentraliserat fackförbund. Det är vi stolta över! Rätten och möjlig­heten till delaktighet och medskapande är vår styrka.

 5. Om du blir sjuk

  Här hittar du information om vad som gäller om du blir sjuk.

 6. Allt om höstkampanjen 2020

  I november samlas hela Vårdförbundet för att fokusera extra på rekrytering och synlighet. Tyvärr kan vi inte upprepa förra årets succé med fysiska aktiviteter, kaffemoppar, arbetsplatsbesök etc.

 7. Grattis Ingrid - Vårdförbundets rekryteringsstjärna!

  I somras genomförde Vårdförbundet en Värva en kollega-kampanj. En del i kampanjen var att den medlem som värvade flest nya medlemmar vann pris som Vårdförbundet rekryteringsstjärna. Och nu är det

 8. Affischer med medlemsberättelser

  Nu finns fyra inspirerande medlemsberättelser som affischer. Sätt upp dem på arbetsplatsen eller på andra ställen där medlemmar och kollegor passerar.

 9. Tjänster för förtroendevald

  Du kan enkelt nå information för förtroendevalda eftersom sidorna är helt öppna. Men du får tillgång till ännu fler tjänster som inloggad på webbplatsen. Kände du till de här?

 10. Här får du koll på vad som händer under kampanjen i november

  Behöver du lite extra koll på vad som händer under Vårdförbundets kampanj i november eller har du stenkoll på läget? Oavsett vad, så har vi samlat allt som händer under vår största rekryterings-

Visa fler