Aktuellt i Jönköping

 • En grupp människor står framför en skylt där det står

  "Benchmarking" hos Buurtzorg

  40% lägre vårdkostnader, toppranking i patientnöjdhet, halverad sjukfrånvaro, pris för bästa arbetsgivare ocn en helt självrekryterande organisation. Det är resultatet av Buurtzorgs organisationsmodell.

 • Debattartikel: Vården måste ställa om

  Alla verkar vara överens, vården måste ställa om och bli personcentrerad. Eva-Lotta Lager, ordförande i Vårdförbundet avd. Jönköping har skrivit en debattartikel som publicerats i bland annat JP och Smålands dagblad.

 • God Jul och ett Gott Nytt År!

  Vårdförbundet avd. Jönköping önskar alla medlemmar en riktigt skön, fridfull jul och ett Gott nytt år!

 • Förtroendevalda pratade framtidens vård

  Framtidens vård och nya läkemedelsföreskriften var huvudämnen på årets sista träff för förtroendevalda på arbetsplatsen. Vi träffades den 4 december på Vrigstad Värdshus och ett 40-tal förtroendevalda från avdelningen deltog.

 • Eva-Lotta Lager, ordförande i Vårdförbundet Jönköping

  Framgångar ur Vårdförbundet avdelning Jönköpings perspektiv

  Jag är stolt medlem i Vårdförbundet. Vi har nått många framgångar som vi ska vara stolta över.

 • Skaffa dig mer kunskap i ditt uppdrag som förtroendevald

  Nu är anmälan öppen till utbildningarna under 2018. Oavsett om du är ny som förtroendevald eller har några år på nacken finns det kunskapspåfyllning för alla. Vad är nästa steg för dig?

 • Äntligen karriärtjänster i Region Jönköping

  Vårt påverkansarbete har gett resultat! Nu införs karriärtjänster för sjuksköterskor i Region Jönköping. Syftet är att göra yrket mer attraktivt och kunna behållna erfarna sjuksköterskor

 • En grupp kvinnor i sjukhuskläder sitter vid ett bord och samtalar och äter

  Givande lunchmöten med chefsmedlemmar

  Vårdförbundet avdelning Jönköping har de senaste veckorna träffat chefsmedlemmar på de tre sjukhusen i regionen. Under dessa möten pratade vi om värdet av medlemskapet som chef och de erbjudanden som nu finns för chefsmedlemmar.