Kronoberg

Besök: Storgatan 16, Växjö
Postadress: Box 3260, 103 65 Stockholm
0771-420 420, växel
info.kronoberg@vardforbundet.se

Värva en ny medlem!

Få 200 kr i presentkort från Sverigechecken. Självklart får även den du värvar en check.

 

Värva fler så får du mer!

Aktuellt

  • Vad händer i Kronoberg just nu?

    Vårdförbundet har sagt upp kollektivavtalet HÖK 22 som gäller för dig i region, kommun och kommunalt företag. Just nu pågår avtalsförhandlingar som kan påverka dig, håll koll på vad som händer här i Kronoberg. Arbetsgivare i kommunen har det angenäma uppdraget att neka sökande till tjänster och dessutom har vi snart vår första avancerade specialistsjuksköterska.

  • Gratis biokväll 5 mars - Bob Marley: One Love

    Upplev historien om Bob Marley på den stora bioduken för första gången. Det här är filmen som hyllar den ikoniska artistens liv och musik. Innan filmen startar kan du mingla och träffa avdelningsstyrelsen. Kanske har du frågor eller något du funderar över - passa på att ställa dem. Vårdförbundet bjuder på enklare mingelmat, popcorn & dricka!

  • Ny hälso- och sjukvårdsdirektör

    Du som jobbar inom Region Kronoberg har kanske hört att regionen nu anställt en ny hälso- och sjukvårdsdirektör. Möjligen har du också hört att samtliga fackförbund ställt sig oeniga till beslutet. Det är mycket ovanligt och därför vill vi berätta för dig vad det hela handlar om. Vi tar det från början...

Visa alla nyheter