Vill du vara med och forma framtiden i avdelning Västmanland?

Är du eller känner du någon som är klok, nyfiken, uthållig och beredd att jobba hårt för förbättringar? Se till att nominera dig själv eller andra passande personer till något av förtroendeuppdragen i Vårdförbundet avdelning Västmanland!

28 september är det årsmöte i Västmanland.

Val kommer att hållas till styrelse (11 platser), kongressombud (5 platser), ersättare till kongressombud (6 platser) och valberedning (7 platser).

Valberedningens uppdrag är att förbereda valen och ta fram ett bra förslag till styrelse, kongressombud samt ersättare till kongressombud, utifrån nomineringarna. Nu behöver vi din hjälp!

Vi vet att oavsett vilket förtroendeuppdrag du kandiderar till, kommer det att vara utvecklande, intressant och lärorikt. Du kommer att möta kluriga utmaningar, träffa Västmanlands medlemmar och forma framtiden för Vårdförbundet i både Västmanland och Sverige!

Nominera din kandidat

Personen du nominerar måste vara tillfrågad och tackat ja.

Nomineringen måste vara valberedningen tillhanda senast den 28 augusti. Datumstämpel på kuvert ska ange 28 augusti 2017 och datum samt tid på webbformuläret ska vara senast 28 augusti 2017, 23.59 för att anses som giltiga.

Vill du nominera en person till flera uppdrag så fyller du i ett formulär till varje uppdrag. Nomineringar görs via formuläret längre ner på denna sida eller via post, du hittar nomineringsblanketten för utskrift i faktarutan nedan.

Nomineringsblanketter skickas till Vårdförbundet avdelning Västmanland, Sigurdsgatan 7, 721 30 Västerås.

Relaterat material

Har du frågor om uppdraget som valberedare är du välkommen att kontakta valberedningen:

Mimmi Högblom (sammankallande) mimmi.hogblom@vasteras.se