Aktuellt i Skåne

 • Höstens årsmöte blir digitalt

  Vi ställer inte in, vi ställer om! Vårdförbundet följer nogsamt Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har därför beslutat att genomföra årets årsmöten digitalt.

 • Överenskommelse gällande tillfälliga förflyttningar inom region Skåne

  Läs om överenskommelsen om tillfälliga förflyttningar inom Region Skåne som träffats mellan Vårdförbundet och arbetsgivaren.

 • Spännande, roligt och utvecklande uppdrag för dig med engagemang och driv! Är du den vi söker?

  Team Support och utbildning söker en förtroendevald för ett Skåneövergripande uppdrag. I uppdraget ingår att representera Vårdförbundet genom exempelvis deltagande vid medlemsmöten, olika typer av uppsökande verksamhet, medlemsvårdande aktiviteter samt att stötta de medlemmar som så efterfrågar i enskilda medlemsärenden.

 • Hur ser dina pensionsdrömmar ut?

  Genom ditt medlemskap i Vårdförbundet har du nu chansen att delta i ett digitalt informationsmöte.

 • Häng med på motionsskola!

  En motion är en demokratisk rättighet och ett bra sätt att föra fram din åsikt på. Vad är viktigt för dig? Vill du påverka och har förslag på förbättringar? Då är du varmt välkommen till avdelningsstyrelsens motionsskola.

 • Ordförande har ordet - Den nya tiden...

  Jag, och säkert många med mig, är trötta på att Coronan fortfarande har så stort fokus i våra liv både på jobbet och privat. Jag hade så gärna velat skriva om något annat, något roligare. Men det är ett faktum att coronaviruset är här för att stanna, på obestämd tid.

 • Facklig introduktionsutbildning på distans

  Nu finns möjlighet att gå facklig introduktionsutbildning på distans eftersom det i dessa tider är det svårt att mötas i den vanliga grundutbildningen för nya förtroendevalda.

 • Ordförande har ordet - Semester

  Sommar och semester även i år... För många av oss är semesterplanering även i en tid utan pandemi, en tid av frågetecken, oro, ovisshet och frustration men i år är det kanske extra svårt... Hur tänker arbetsgivaren?

 • Vi söker huvudskyddsombud till Malmö/Lund

  Är du intresserad av att driva Vårdförbundets frågor och arbetsmiljön i synnerhet? Nu behövs det fler förtroendevalda till vårt Team HSO (huvudskyddsombud), ett spännande och utvecklande uppdrag för dig med engagemang och driv!

 • Styrkan av att vara många - för din skull!

  Avdelningsordförande Malin Tillgren om det fackliga arbete som Vårdförbundet driver, hur Vårdförbundet påverkar för dig som är medlem och vikten av att många är medlemmar.