• Vill du påverka framtiden i avdelning Blekinge ?

  Då är höstens årsmöte den 24 september kl. 16:30 - 21:00 i Karlskrona något för dig! Det är också ett utmärkt tillfälle att träffa kollegor, njuta av mat och ha roligt. Klicka dig vidare för mer information och för att anmäla dig till årsmötet

 • Vandra med Vårdförbundet

  Välkomna till en härlig sensommarpromenad i det vackra Tromtö Naturreservat, mellan Karlskrona och Ronneby! Den 28 augusti träffas vi på parkeringen vid Sjöberg kl. 16.30 innan vi gemensamt tar oss an den 4,5 km långa Tromtöleden. Klicka dig vidare för att komma till anmälan.

 • Nominera till Årets Förtroendevald!

  Har du en förtroendevald på din arbetsplats som gör ett fantastiskt arbete? Du som medlem har nu en unik möjlighet att lyfta fram den förtroendevalda på din arbetsplats till att bli Årets Förtroendevald i avdelning Blekinge. Du kan nominera fram till 18 augusti. 

 • 30% på färg & färgtillbehör

  Teknos tackar inte med applåder, Teknos tackar med färg och ger dig som medlem ett superbra erbjudande!

 • Årsmöte 2024 - Har du ett förslag till förändring?

  En motion är ett bra sätt att föra fram din åsikt på. Det kan vara en idé om något som du vill att Vårdförbundet arbetar vidare med, men det kan också vara något som du tycker att Vårdförbundet ska göra annorlunda. Vad är viktigt för dig?