1. Bli medlem

Sökresultat för "Press"

Visar 10 av 257 träffar

Sortera sökresultat
 1. Sineva Ribeiro på arbetsplatsbesök i Skåne

  Under våren kommer Vårdförbundets ordförande Sineva Ribeiro att fortsätta åka ut på arbetsplatser för att träffa medlemmar på jobbet. Först ut är Skåne den 2 februari.

 2. Vårdförbundet rankas högst

  Vårdförbundet rankas högst bland alla fackförbund av journalistkåren. Detta enligt en ny undersökning.

 3. Press

  Här hittar du kontaktuppgifter, våra pressbilder, debattartiklar och pressmeddelanden. Du hittar också artiklar om Vårdförbundet i media.

 4. Vårdförbundet i SVT om bristen på specialistsjuksköterskor

  Nya prognoser visar att under de närmaste tio åren kommer bristen bli större än tidigare beräknat. Störst blir den i Stockholm och Västra Götaland, med en ökning på 25 procent ökning. Se

 5. Arbetsgivarna tog till desperata åtgärder

  Avdelningar utan sjuksköterskor är en oacceptabel lösning på arbetsgivarnas problem med bemanning.

 6. Yttrandefrihet, meddelarfrihet och källskydd

  Du har rätt att muntligen eller skriftligen tala om vad du tycker, utan att behöva drabbas av någon sanktion. Men för dig som arbetar inom vården finns det begränsningar av vad för typ av

 7. Skriv en insändare

  Att skriva en insändare till en tidning kan ge större effekt än vad du kanske tror. Tidningarnas insändarsidor är enligt undersökningar bland det mest lästa i hela tidningen.

 8. Kontakt med media

  Vissa har en naturlig fallenhet för det. Andra kallsvettas vid blotta tanken. En sak är säker: alla kan öva och lära sig att bli mer bekväma med att ha kontakt med media.

 9. Opinionsbildning

  Press, radio och tv är viktiga kanaler för Vårdförbundets påverkansarbete. Genom att medverka i medier når vi politiker, beslutsfattare, allmänheten och dig som medlem.

 10. Pressmeddelanden och debattartiklar

  I Vårdförbundets pressrum hittar du debattartiklar och pressmeddelanden om aktuella frågor.

Visa fler