Aktuellt för förtroendevalda

 • Webbutbildningar när du själv vill

  Nu presenterar Vårdförbundet två webbutbildningar riktade till dig som är förtroendevald. De passar både nya förtroendevalda som dig som gått grundutbildning tidigare. Så friska gärna upp dina kunskaper!

 • Förbered dig för nya säkrare inloggningsrutiner

  I din roll som förtroendevald hanterar du ofta särskilt känsliga personuppgifter. Det är därför viktigt med en hög säkerhet, så att medlemmar kan känna sig trygga med att det är rätt personer som får tillgång till deras uppgifter. Med anledning av den nya dataskyddsförordningen GDPR går Vårdförbundet den 11 oktober över till en säkrare inloggning. Förbered dig redan nu!

 • Du följer väl kampanjen även under sommaren?

  Efter en kort paus återupptar vi nu rapporteringen av nya siffror i rekryteringskampanjen. Mycket har hunnit hända under några veckor i sommar. Se hur det går för din avdelning!

 • Nytt stöd för arbetsmiljöarbete i statlig sektor

  Med start till hösten kommer Partsrådet inom den statliga sektorn att börja erbjuda konkreta tjänster som ska ge lokala parter stöd i arbetet för friskare arbetsplatser.

 • GDPR: Nu erbjuder Vårdförbundet identifiering med BankID

  Redan nu behöver medlem identifiera sig så att vi kan hantera känsliga personuppgifter på ett tryggt och korrekt sätt. Efter sommaren kommer även du som förtroendevald att behöva identifiera dig. Du kommer att få mer information i god tid.