Gävleborg

Besök: Nobelvägen 2, Gävle
Postadress: Box 3260, 103 65 Stockholm
0771-420 420, växel
info.gavleborg@vardforbundet.se

Var du än befinner dig i yrkeslivet finns vi här för dig, varje dag. Vi jobbar för bättre villkor och högre löner, utvecklar yrket och stärker dig i din yrkesroll. Bli medlem idag - de tre första månaderna är kostnadsfria! 

Aktuellt

  • Brynäs IF matchbiljetter - enormt intresse!

    Som medlem fick du ett unikt erbjudande när Brynäs IF ville visa sin uppskattning för det otroliga arbete du och dina kollegor utfört under pandemin, genom att bjuda på matchbiljetter! Nu är samtliga platser i arenan fyllda och många av dessa utav dig och dina kollegor.

  • Grattis till vinnarna!

    Tack för alla svar som har skickats in till tävlingen - Vinn en fika till arbetsplatsen! Extra roligt att det var så högt deltagande och att det dessutom var många som hade alla rätt. Bland de rätta svaren, har vi lottat ut 5 stycken vinnande bidrag ute i länet.

  • Vi bjuder på bio - Bröllop, begravning och dop

    Vårdförbundet bjuder dig som medlem på bio med popcorn och dryck! Tipsa gärna vänner och kollegor som också är medlemmar att anmäla sig, för en trevlig kväll tillsammans! Den här gången erbjuder vi biokvällar i Söderhamn, Ljusdal, Bollnäs och Sandviken.

Visa alla nyheter

Vårdförbundet Direkt

Ring oss och få råd och stöd om din anställning, ditt yrke och ditt medlemskap!

0771-420 420

Öppet vardagar: 08.00-18.00