Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Hej!

Här kommer så det sista nyhetsbrevet från Capioklubben. Från och med november bildas officiellt den första icke-geografiska avdelningen i Vårdförbundet - avdelning Capio! En avdelning endast för dig som Capioanställd.

En ny, riksomfattande avdelning för Capioanställda

Avdelning Capio blir en avdelning med medlemmar spridda över hela Sverige, medlemmar som under det här året upplevt helt olika verkligheter. Vi har medlemmar som jobbat dag och natt på krisavtal med svårt sjuka i Covid-19. Medlemmar som själva blivit sjuka på grund av otydligheter i vilken skyddsutrustning som behövts. Medlemmar som blivit permitterade på grund av ett kraftigt minskat inflöde av patienter. Medlemmar som inom en vecka fått byta arbetsplats utifrån aktiverade pandemiplaner i regionerna. Vi håller alla tummar för att vi har allt det bakom oss nu.

Viktigt att ha en förtroendevald!

För att vi ska kunna ha en bra dialog med medlemmar som finns spridda över hela landet är vi helt beroende av att det finns förtroendevalda på arbetsplatserna som kan vara vår kontaktlänk.

Att vara förtroendevald i Vårdförbundet är ett viktigt uppdrag. Med uppdraget följer ett stort inflytande både på arbetsplatsen och i Vårdförbundet. Tillsammans med medlemmarna på arbetsplatsen finns möjlighet att påverka i frågor som rör arbetsmiljö, villkor och vårdens utveckling. 

Läs mer om uppdraget som förtroendevald och hur ni väljer en förtroendevald på din arbetsplats
Vårt historiska årsmöte - Capio blir avdelning

Den 23 september hade vi ett historiskt årsmöte, som genomfördes både fysiskt och digitalt. Det här hände och det här innebär det att vi blir en egen avdelning istället för klubb.

Avdelning Capio - fördelar för dig som medlem!
Nya styrelsen och vår uppgift framöver

Vilka ingår i den nya styrelsen för avdelning Capio? Vilka uppgifter väntar framöver när vi blir en egen avdelning?

Styrelsen och ord från ordförande Linda Linné
Gratis onlineträning med Actic

Som medlem i Vårdförbundet får du 20 procent rabatt på träning hos Actic. Just nu får du även testa appen Actic Anywhere gratis fram till 31 maj.

Träna gratis online fram till 31 maj!
Rätt uppgifter i medlemssystemet

Det är viktigt att du ser till att dina anställnings- och kontaktuppgifter i Vårdförbundets register stämmer. Annars vet vi inte att du är medlem i avdelning Capio och hur vi kan nå dig. Den som är förtroendevald ser vilka som är medlemmar på arbetsplatsen och kan signalera om medlemslistan inte stämmer. En jätteviktig uppgift!

Ändra dina uppgifter
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -