Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Capioklubbens årsmöte startar idag!

Vi ställer inte in, vi ställer om! Du är inbjuden till Capioklubbens årsmöte som i år är historiskt - Capioklubben tar steget från klubb till egen avdelning i Vårdförbundet! Mötet inleds på Scandic Klara ikväll men formalia och omröstningar sker digitalt för att alla medlemmar ska kunna delta.

En historisk inledning!

Årsmötet öppnas med firande av att Capioklubben blir egen avdelning! Vårdförbundets ordförande Sineva Ribeiro och vice ordförande Ann Johansson och Ragnhild Karlsson deltar och berättar om varför Capio blir avdelning, vad det innebär och vilka fördelar du som medlem kan förvänta dig av detta. Delta vid inledningen på Scandic Klara ikväll klockan 19 - anmäl dig här!

Det formella delarna av årsmötet med omröstning och val till styrelsen i Capio sker inte vid detta möte utan genomförs digitalt där alla inom Capio har möjlighet att delta. Omröstningen startar den 23 september klockan 19.00 och avslutas den 30 september klockan 13.00. 

Du väljer själv när du vill logga in och i vilka punkter du vill engagera dig. Du behöver inte anmäla dig i förväg. Delta i årsmötet via din dator, mobil eller surfplatta.

Förberedelser för att delta i årsmötet

  • Skapa ditt konto i mötessystemet VoteIT - Du behöver skapa ett konto för att kunna delta i årsmötet. När du skapar kontot föreslår systemet ett användar-ID. För tydlighet och transparens bör du använda ditt för- och efternamn som användarnamn. SKAPA DITT KONTO FÖR ATT KUNNA DELTA I ÅRSMÖTET HÄR.
  • Använd rätt webbläsare - Vi rekommenderar Chrome, Edge eller Firefox när du deltar i årsmötet. Det fungerar inte att använda Internet Explorer. 

Som medlem i Vårdförbundet är du med och påverkar - tillsammans gör vi skillnad.

Varmt välkommen!

Program, förberedelser och allt annat du behöver veta om årsmötet 2020 finns här. 
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -