Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Välkommen på ett historiskt årsmöte!

Årsmötet inleds på Scandic Klara i Stockholm den 23 september klockan 19.00. Det är ett historiskt ögonblick när Capioklubben som första klubb tar steget och blir egen avdelning i Vårförbundet.

Vid årsmötets inledning kommer Vårdförbundets ordförande Sineva Ribeiro och vice ordförande Ann Johansson och Ragnhild Karlsson att berätta varför Capio blir avdelning, vad det innebär och vilka fördelar du som medlem kan förvänta dig av detta.  Vill du komma på årsmötets inledning? - Anmäl dig senast 22 september!

Omröstning och val sker digitalt - alla kan delta!

De formella delarna av årsmötet med omröstning och val till styrelsen i Capio sker inte på Scandic Klara utan genomförs digitalt så att alla som arbetar inom Capio kan delta. Omröstningen startar den 23 september och avslutas den 30 september.  

Dagordningen hanteras som vid ett fysiskt möte, mötespunkterna öppnas och stängs enligt programmet och du har möjlighet att diskutera, ställa frågor, lägga förslag och rösta. Mötet leds av en mötesordförande som hanterar dagordningen i det digitala mötessystemet som heter VoteIT. 

Du kommer att få en länk skickad till den e-postadress du har registrerad i Vårdförbundets medlemsregister, med personliga inloggningsuppgifter till årsmötet. Välj själv när du vill logga in och i vilka punkter du vill engagera dig. Du behöver inte anmäla dig i förväg. Delta i årsmötet via din dator, mobil eller surfplatta. 

Som medlem i Vårdförbundet är du med och påverkar - tillsammans gör vi skillnad.

Varmt välkommen!

Program, förberedelser och allt annat du behöver veta om årsmötet 2020 finns här!
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -