Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Löneöversyn och save the date

En sommarhälsning om vad som hänt senaste tiden och vad som är på gång. Det kan kännas långt till hösten men boka den 27 september för årsmöte med middag!


Löneöversyn inom region och kommuner

Nu har vi träffat alla våra halländska arbetsgivare på central nivå och haft dialoger om nyheterna i nya avtalet och både återupptagit och på en del ställen även avslutat årets löneöversyn. Tanken var att du som medlem skulle få besked och motivering kring din nya löner utifrån lokala kriterier och särskilt yrkesskicklighet så fort som möjligt då löneavtalet är oförändrat. Det har funnits lite olika tidsplaner beroende på var du arbetar. Vill du veta mer kring dialogen och tankarna som gick hos din arbetsgivare så vänd dig till förtroendevald på arbetsplatsen, huvudskyddsombud eller till oss i styrelsen så pratar vi vidare!

Länk till HÖK-22 och nyheterna

Kongress 2022 har varit för denna gång och här hittar du informationen från dessa dagar och protokollet från kongressen med de olika besluten när det finns på plats. Kongressombuden från Halland var på plats och vi har tankar att få ihop lite ”after kongress”-träffar framöver och möjligheter till drop-in för dig som medlem att på ett trevligt sätt träffas och prata om det påverkar oss alla och är på gång inom förbundet. Så håll utkik – mer information kommer eller inbjudningar till detta. Länk till kongressinformation 

Dags att nominera och boka 27 september - Årsmöte!

Tisdagen den 27 september är det årsmöte och Vårdförbundet Halland kommer att hålla ett fyllnadsval till styrelseledamot avdelning samt avdelningsvalberedare. Är du eller känner du någon som är klok, nyfiken, uthållig och beredd att jobba hårt för förbättringar?

NOMINERA eller se vilka som är nominerade

Grand Finale för Hallandsturnén var den 3 juni och planering inför höstens sammankomster är på gång under juni månad, mer om detta kommer framöver.

Synlighet och dialog med dig som medlem är viktigt för oss och vill du träffa någon av oss på din arbetsplats, ha medlemsmöte? - Hör av dig så bokar vi in ett tillfälle!

Med de orden avrundar jag detta halländska nyhetsbrev och önskar dig allt gott och ta hand om dig!

Styrelsen i Halland
genom
Margot Kamruddin, Avdelningsordförande

Sommarsemester - vad gäller?

Vad bör jag tänka på om arbetsgivaren vill att jag flyttar min semester? Läs de vanligaste frågorna och svaren kring sommarsemester.

Regler för sommarsemestern
Hösterbjudande från BookBeat: Prova gratis i 45 dagar!

Passa på att njuta av några riktigt bra böcker i höst. Du som är medlem i Vårdförbundet får prova ljudboksappen BookBeat gratis i 45 dagar. Med BookBeat får du tillgång till över 500.000 böcker att lyssna på eller läsa direkt i din mobil eller surfplatta.

Läs och lyssna med BookBeat
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -