Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Hej medlem i avdelning Capio!

Nu ökar antalet smittade med Covid19 igen och arbetsbördan för många av er medlemmar är stor, trots att ni redan är trötta efter våren. Återigen hör vi att en del av er kan komma att förflyttas till andra verksamheter och specialavdelningar för Covid19-smittade öppnar. Vi uppmanar er att utse förtroendevalda/ skyddsombud på era enheter, om det inte redan finns, för att vi ska kunna ha en dialog med er och hjälpa till vid behov.

Vårdförbundet försöker från nationellt håll att synliggöra situationen för våra medlemmar i olika mediala sammanhang. Följ Vårdförbundet i sociala medier så ser du vilka budskap vi för ut. 

Läs gärna informationen om Covid19 och ditt arbete.

Lön 2020

I normala fall skulle alla medarbetare fått årets lönepåslag för flera månader sedan. I år betalades lönen ut i oktober, retroaktivt från ordinarie lönerevisionsdatum, för de flesta. Några av er får vänta med att få den retroaktiva lönen till den här månaden.

Håll dina uppgifter uppdaterade

För att vi ska kunna skicka dig aktuell information måste vi ha information om var du har din anställning och vilken e-postadress som är aktuell. Du ändrar själv dina uppgifter genom att logga in på Vardforbundet.se eller genom att ringa Vårdförbundet Direkt 0771-420 420. Du som inte har en förtroendevald, som kan kolla att alla medlemmar på din arbetsplats har fått detta, du får gärna själv skicka det här mejlet vidare till din kollega som är medlem!

Ta hand om dig!

Linda Linné,

Ordförande Vårdförbundet avdelning Capio

 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -