Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Årsmöte 12 oktober!

SAVE THE DATE - Årsmöte med middag och underhållning av Zinat Pirzadeh!


LÅT INTE TANKAR OCH IDÉER STANNA I FIKARUMMET!

Använd ditt och dina kollegors engagemang till att göra skillnad i Vårdförbundet avdelning Västernorrland. Redan nu kan du nominera till styrelseledamot och skicka in motioner. Allt om hur du går till väga och information kring årsmötet uppdateras löpande på vår webbsida - Årsmöte 2022. 

Den 12 oktober är det dags för årsmöte på Metropol i Sundsvall. Ta chansen och påverka villkor, yrke och vården för dig i Västernorrland. Passa på att mingla och byt erfarenheter med kollegor och förtroendevalda. Vi får en underhållande föreläsning Trams är smart baklänges av Zinat Pirzadeh,  där man får en glimt av hur man kan se ljuset i mörkret, hur man kan se det bisarra, det roliga i det tragiska, hur man kan acceptera livet som det är och ta sig vidare, acceptera sorg och misslyckande men också se det roliga i allt det här. I år behöver vi få skratta och ha roligt tillsammans!

PROGRAM - (kommer uppdateras närmare årsmötet) 

14.00 - Mingel och fika, registrering

15.00 - Underhållning med Zinat Pirzadeh -Trams är smart baklänges

17.00 - Middag

18.30 - Årsmöte 

JAG VILL ANMÄLA MIG!
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -