Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Senaste nytt från din avdelning!

Årsmöte, sommaren och politik. Det är bara några exempel på ämnen som avhandlas i detta nyhetsbrev. Ett brev som också innehåller spännande tips på aktiviteter som är på gång under hösten.


Årsmöte med fyllnadsval och middag!
Den 27 september går avdelning Hallands stora event, årsmötet, av stapeln. Det blir ett fysiskt möte i Folkets hus i Varberg, anmälan sker här och all information och handlingar finns här


Tyck till om sommaren 2022
Sommaren övergår i höst och utvärderingarna av sommaren pågår för fullt i olika mötesform. Ta chansen och berätta om dina tankar och vad som kan förbättras inför nästa år!


Använd din röst den 11/9
Valår i Sverige, och den 11:e september är det dags. Opinion och påverkan är mer än någonsin högaktuellt. Ta tillfället när det ges att föra fram dina åsikter i valstugorna och på andra ställen där politikerna finns. Ta gärna en titt i valplattformen inför samtalet och dela med er av våra tankar och viljeinriktningar och förslag på lösningar.

Vårdförbundets valplattform


Boka in ett möte med Vårdförbundet Halland
Synlighet och dialog med er medlemmar är viktigt för oss och vill du träffa någon av oss på din arbetsplats eller arrangera ett medlemsmöte - Hör av dig så bokar vi in ett tillfälle!

På gång i höst
För övrigt är planeringen för höstens aktiviteter i full gång. När allt är klart kommer vi att publicera ett aktivitetsschema, där du som medlem enkelt kan se vad som erbjuds.

Men vi vill redan nu pusha för biodagarna i november - så håll utkik!  Vi kommer även att hålla flexibla, enkla digitala mötesplatser där du som medlem sätter agendan. Mer information om mötesplatserna kommer.

Är du förtroendevald? Glöm inte att anmäla dig till höstens utbildningar samt internat!  Aktivitetsportalen


Följ oss gärna på Instagram @vfhalland samt Facebook ”Vårdförbundet avdelning Halland”. 

Och glöm inte att anmäla er på årsmötet!

Med de orden avrundar jag detta halländska nyhetsbrev och önskar er allt gott och ta hand om er!

Styrelsen i Halland
Genom
Margot Kamruddin, Avdelningsordförande

 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -