Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Om årsmötet den 15 september!

Årsmöte med 67 deltagare, intressant föreläsning och härlig stämning!


Den 15 september hade Vårdförbundet avdelning Gävleborg årsmöte. Hela 67 medlemmar deltog vilket var väldigt trevligt.

I samband med årsmötet fick vi även ta del av Anna Blixts intressanta föreläsningen: Härskarteknik och konfliktkvinnor, en föreläsning om kommunikation och svar på tal!

Vi delade ut stipendium till Josefin Karlsson och Erika Legell för deras C-uppsats: Ungdomars upplevelse av att leva med diabetes mellitus typ 1.  Vi fick också avnjuta en god tvårättersmiddag på Clarion hotell Winn.


Tack alla som kom och deltog och stort tack till motionsskrivarna!

Det är jätteroligt att engagemanget för facklig verksamhet är så stort och till nästa år ska vi förbättra information och återkoppling kring motioner och hur dessa ska skrivas inför årsmötet.

På gång i oktober och november

Följ oss gärna i sociala medier, där kommer information om aktiviteter, utbildningar och tävlingar för medlemmar och förtroendevalda:

Facebook

Instagram

I höst erbjuder avdelning Gävleborg bland annat biokvällar och vår årliga hösttävling där du kan vinna en fika till arbetsplatsen! Fortsätt läsa för information om det!

Med vänlig hälsning
avdelningsstyrelsen Vårdförbundet Gävleborg

Vi bjuder på bio - She said

Vårdförbundet bjuder dig som medlem på bio med popcorn och dryck! Tipsa gärna vänner och kollegor som också är medlemmar att anmäla sig, för en trevlig kväll tillsammans! Den här gången erbjuder vi biokvällar i Söderhamn, Ljusdal, Bollnäs och Sandviken.

Här hittar du mer information och bokar din biobiljett!
Vinn en fika till din arbetsplats!

Nu är det dags för höstens tävling där du kan vinna en fika till din arbetsplats. Vi kommer att lotta vinnaren bland de som har flest rätt och vinnarens namn samt de rätta svaren publiceras på vår hemsida. Du kan skicka in dina tävlingssvar fram till den 31 oktober.

Klicka här- för att läsa mer om tävlingen!
Ändra dina uppgifter

Vi behöver ha rätt kontaktuppifter och veta vilken roll och arbetsplats du har för att kunna nå dig med rätt information och organisera vårt arbete på bästa sätt. Du uppdaterar dina uppgifter enkelt själv via webben. Du kan även ringa Vårdförbundet Direkt.

Se och ändra dina uppgifter här
Medlemsmöte, välja förtroendevald eller arbetsplatsbesök!

Medlemsmöten är ett bra sätt att träffas för att dela facklig information och prata om aktuella frågor på arbetsplatsen. Vi kommer gärna till er på ett medlemsmöte för samtal om aktuella frågor. Det är viktigt att ha en förtroendevald på arbetsplatsen. Ni kanske behöver välja en förtroendevald? Kontakta oss om ni önskar medlemsmöte, att vi kommer till din arbetsplats på arbetsplatsbesök eller hjälp vid val av förtroendevald.

Kontakta avdelningsstyrelsen Vårdförbundet Gävleborg
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -