Bli en del av Vårdförbundet Student! Vill du påverka och förändra i vårdpolitiska frågor? Nominera då till Vårdförbundet Students styrelse!

Studentorganisationen vill ge studenter större möjlighet att påverka förbundet, bidra med ett studentperspektiv i det fackliga arbetet samt att se till att Vårdförbundet fortsätter växa även i framtiden. 

Styrelsen träffas regelbundet och planerar och genomför verksamheten. Den nya styrelsen utbildas i vårdpolitiska frågor samt träffar och påverkar makthavare i hälso- och sjukvården. Att vara engagerad i studentstyrelsen ger goda kontakter som kan vara värdefulla när det är dags att söka jobb. 

Så här nominerar du

För att nominera till styrelsen för Vårdförbundet Student under mandatperioden 2023/24 eller till valberedningen fyller du i frågorna i vårt formulär.  Dina svar kommer att användas som presentation här på webbplatsen. 

OBS. Genom att du skickar in din nominering så godkänner du att vi använder materialet på Vårdförbundet.se för publicering.

 

Läs mer om valberedningens uppdrag

Valberedningens uppdrag är att föreslå ny studentstyrelse inför årsmötet 2024 och är en pelare i den demokratiska processen.