Den 28-29 oktober är det studenthelg med årsmöte i Stockholm. Mötet riktar sig till dig som studerar till biomedicinsk analytiker, röntgensjuksköterska eller sjuksköterska och är medlem i Vårdförbundet Student.

Delta på årsmötet och var med och påverka Vårdförbundet Student!

Vill du vara med och utveckla Vårdförbundets studentpolitik, få kunskap om facklig verksamhet och en chans att träffa nya vänner? Var med och bestäm hur Vårdförbundet Students framtid ska se ut, du får samtidigt nya kunskaper och träffar studenter från hela Sverige!

På årsmötet kommer en ny styrelse och valberedning att väljas. Du kan själv kandidera till styrelsen eller valberedning här. Genom att sitta med i Vårdförbundets studentstyrelse har du en unik möjlighet att skaffa nya kunskaper om Vårdförbundet, fackligt arbete och påverka i frågor som rör Vårdförbundets studentpolitik.

Helgen innehåller utöver årsmöte även vår uppskattade lönecoachning, workshops, stand-up och en trevlig middag på lördagskvällen där Vårdförbundet Student firar 10 år!

Vi inleder på eftermiddagen den 28 oktober med ankomstfika från 13.30 och startar igång programmet kl. 14.00.

På söndag den 29 oktober fortsätter programmet kl. 9.30 till 12.00 och avslutas med en lunch.

Programmet i detalj kommer du få när helgen närmar sig. 

Anmälan

Din anmälan är bindande och tas in i turordning. Sista anmälningsdag är den 13 oktober. Om du får förhinder är det viktigt att du avanmäler dig så att någon på reservlistan kan få din plats. Du avanmäler dig här.

Kontakt

Bojana Mandic - bojana.mandic@vardforbundet.se

Som medlem i Vårdförbundet är du med och påverkar - tillsammans gör vi skillnad.

Varmt välkommen!