Möt Vårdförbundet på Röntgenveckan i Jönköping 17-20 september

Personer möts i montern

Röntgenveckan är Sveriges största årliga forum för medarbetare som arbetar inom röntgen. Här finns forum för utbildning, fortbildning, diskussion och nätverkande. I år arrangeras Röntgenveckan i Jönköping, 17-20 september. Representanter från oss är på plats i vår monter där vi är redo att möta medlemmar, arbetsgivare och beslutsfattare för att lyfta hur vi tillsammans kan förändra mot alla odds.

Arrangörens tema för årets Röntgenvecka är ”guldkorn”. Tanken med temat är att besökare på mässan ska kunna hitta guldkorn i form av konkreta idéer som snabbt kan införas på kliniker för att hjälpa patienter, remittenter och röntgenpersonal. Vårdförbundet vill därför lyfta hur dessa guldkorn kan implementeras genom att prata om vad som krävs för att förändringar ska gå igenom. Vi har stor erfarenhet av att jobba med förändringsarbete trots att inte alla förutsättningar finns på plats alltid. Det kan handla om förändringar inom hälsa, ledarskap, utvecklingsprojekt, villkor och mycket annat. Kom till oss och diskutera och få stöd i din eller verksamhetens process.

Du kan också träffa oss och prata om andra frågor som är relaterade till villkor eller profession. Vi bjuder dessutom på ”förändringspopcorn” i vår monter. Välkommen!

Vi finns i monter 827 och här kan du träffa följande representanter från Vårdförbundet:

- förtroendevald

- chefspecialist

- yrkeshandläggare för röntgensjuksköterskor

- Vårdförbundet direkt

Länk till Röntgenveckan