Extra stort grattis till dig som är röntgensjuksköterska idag den 8 november!

Med all rätt hyllar Vårdförbundet och hela Sverige dig som är röntgensjuksköterska och din insats i rådande coronasituation. Tack för att du gör ett fantastiskt jobb på röntgensjuksköterskans dag – och alla andra dagar.

Idag är ett strålande tillfälle att hylla röntgensjuksköterskans viktiga arbete för människors hälsa i alla åldrar – nationellt och internationellt. Du som arbetar som röntgensjuksköterska har ett av världens viktigaste yrken!

Vi på Vårdförbundet uppmärksammar den internationella yrkesdagen för röntgensjuksköterskor  och ger dig möjligheten att köpa fina produkter till riktigt bra priser i medlemsbutiken.

Nu kan du fynda:

  • Badlakan: ditt pris 125 kr (ord. pris 250 kr)
  • ”Coffee to go”-mugg: ditt pris 100 kr (ord. pris 200 kr)
  • Fickspegel: ditt pris 5 kr (ord. pris 20 kr)

Samtliga erbjudanden gäller 5-15 nov

Du handlar dina produkter här!


Missa inte senaste nytt i Röntgensjuksköterskebloggen 


"Kanske är det  idag som vi ska börja visa vilken roll vi har inom vården?"

Anna Persson tycker att det är dags att samhället, media, kollegor och vänner får upp ögonen för röntgensjuksköterskans uppdrag. Hon menar att en stor del av diagnostiken och behandlingen inte varit möjlig utan professionen.

Läs Annas blogginlägg här

"Vi firar men samtidigt behöver vi utvecklingsmöjligheter för att säkra vården"

Vi röntgensjuksköterskor har mycket att vara stolta över och vi spelar en enormt viktig roll för de patienter och personer vi möter, skriver Vårdförbundets yrkeshandläggare Parvin Olofsson.

Läs Parvins blogginlägg här