material till rekryteringskampanj 2023

Under årets kampanjperioder vill vi att ingen i vården ska missa Vårdförbundet. Om vi hjälps åt att sätta upp material och sprida våra budskap kan vi lyckas att växa. Här hittar du information om erbjudandet "Värva en ny medlem" som pågår året ut samt allt material som finns tillgängligt under kampanjen.

Hur får jag som förtroendevald tag i material?

Du som förtroendevald får material skickat till dig per post att sätta upp på din arbetsplats. Materialet består av en affisch och en bordsryttare. Behöver du mer material än det du får skickat till dig kan du alltid kostnadsfritt beställa material från Medlemsbutiken under menyn Kampanjer > Rekryteringskampanj 2023. Tänk på att bara beställa så mycket som du tror att du gör av med. 

Verktyg för rekrytering 

Tre månader kostnadsfritt medlemskap

Ett verktyg för att rekrytera nya medlemmar kan du erbjuda din kollega tre månader kostnadsfritt medlemskap. Det erbjudandet gäller alla nya yrkesverksamma medlemmar (vid ett tillfälle). Du kan läsa mer om erbjudandet här.

Värva en ny medlem

Ett annat verktyg vid rekrytering är att värva. Värvar du en ny medlem bli både du och den du värvar belönad med varsitt presentkort från Sverigechecken, värde 200 kr. Erbjudandet pågår även utanför kampanjperioderna, fram till 31 december 2023. Vill du läsa mer om Sverigechecken och vad som gäller för värvningserbjudandet kan du läsa mer här. 

Kampanjmaterial som skickas till dig med post


Beställ fler affischer gratis om du behöver (Kampanjer > Rekryteringskampanj 2023)


Beställ bordsryttare gratis, (Kampanjer > Rekryteringskampanj 2023)

Övrigt kampanjmaterial - för beställning 

I Medlemsbutiken finns flertalet enklare give-aways att beställa till rekryterande aktiviteter; exempelvis pennfickor, pennor, nyckelband och sadelskydd. Glöm inte att det dessutom finns rekryteringsaskar att ge till en potentiell medlem och välkomstkit att dela ut till kollegor som inte är medlemmar.

Beställ pennfickor

 

Beställ rekryteringsaskar till en rekryterande aktivitet (OBS! Denna produkt kan endast ges till potentiella medlemmar).

Digitalt material - Facebook och Instagram

Nedanstående bilder går att ladda ner. Publicera bild tillsammans med följande text i ditt inlägg i sociala medier.

Passa på! Få 200 kr från Sverigechecken när du värvar en ny medlem. Vårförbundet arbetar för att du i vården ska få bättre villkor. Om vi blir fler kan vi påverka mer. Även den du värvar får en check - www.vardforbundet.se/varva