I år satsar vi på två kampanjperioder; maj - juni och oktober - november. Under dessa perioder är vi exponerade i sociala medier mer än vanligt och mer synliga i annonsering än andra månader på året. Då är det extra fördelaktigt att du ställer frågan eller har en rekryteringsaktiviteter på din arbetsplats.

På den här sidan hittar du det du behöver inför och under kampanjperioderna; 1 maj - 30 juni samt 1 oktober - 30 november och all tid däremellan

Hur kan jag som förtroendevald hjälpa till?

Med hjälp av det material som skickas till dig med post kan du pryda din arbetsplats lite extra under kampanjperioderna. Vi skickar ut affisch och bordsryttare i god tid innan respektive kampanjperiod startar.

Saknar du något?

Behöver du fler affischer eller bordsryttare eller kanske något annat rekryteringsmaterial? Då finns allt material för beställning i Medlemsbutiken. Allt tryckt material är gratis! 

På sidan om kampanjmaterial har du översikt på allt kampanjmaterial och möjlighet att ladda ner bilder till sociala medier. 

Två kampanjperioder med värva hela tiden

I år har vi  erbjudandet "Värva en ny medlem" hela året ut (fram till 31 december). Erbjudandet gäller alltså även när det inte är kampanjperiod, för att du som förtroendevald alltid ska ha bra verktyg  för att ställa frågan.  Både du och den du värvar får varsin värdecheck från Sverigechecken (värde 200 kr). Läs mer om Värva en ny medlem här

Skulle din kollega fortfarande tveka till medlemskap är de första tre månaderna helt kostnadsfria. Det är ett väldigt förmånligt erbjudande och även det ett bra verktyg när du ställer frågan. 

Rekryteringstips från Erik och Charlotte!

Få med dig dina kollegor som medlemmar i Vårdförbundet! I den här korta filmen ger Erik och Charlotte tips på hur du kan synliggöra medlemskapets fördelar och ställa frågan till dina kollegor på din arbetsplats om de vill gå med.

Goda skäl att ta steget till medlemskap

Det finns alltid goda skäl till ett medlemskap i Vårdförbundet. Du sitter säkert och håller på flera goda argument! Det är oftast frågan från en befintlig medlem som får nya medlemmar att gå med i förbundet. Glöm därför inte att hälsa nya kollegor välkomna till din arbetsplats och lämna över välkomstkitet. Du hittar det gratis i Medlemsbutiken.