Vi behöver bli fler

Vi behöver bli fler medlemmar. I maj kör vi kampanjen Värva en kollega igen. Här finns några bra verktyg till dig att komma igång och bli en supervärvare och kamma hem många biobiljetter! Ta hjälp av våra fickguider, affischer och utbildning i värvning.

Vi är många medlemmar i Vårdförbundet idag, men vi skulle kunna vara fler! Varje arbetsplats behöver också ha  förtroendevalda för att fortsätta driva påverkan för medlemmarna. Vi vill ge dig extra skjuts att rekrytera medlemmar och här kommer bra tips och information för dig som förtroendevald.

I april och maj infaller hela tre av våra internationella yrkesdagar! För dig innebär det många bra tillfällen att göra Vårdförbundet extra synligt på arbetsplatserna och att möta medlemmar. Det här kan du hjälpa oss med i april och maj på din arbetsplats:

Alla trycksaker beställer du såklart gratis via medlemsbutiken!

Det  ska vara lätt att bli medlem

Bli medlem-sidan på vår webbplats fungerar lika bra i mobil, surfplatta och på datorn sedan den lanserades sommaren 2016. Det går också lätt att sms:a ordet "medlem" till 71700 så ringer vi upp. 

Värva kollega kampanjen kommer igen

Dessutom kommer vi under maj månad ha vår Värva kollega-kampanj! Där kan alla medlemmar kan vara med och värva och få biobiljett! Det kommer vi berätta om på sidan vardforbundet.se/varva. Material om kampanjen för förtroendevalda kan du tjuvkika på här!

Digital medlemsansökan

Bra för dig att känna till: För att få biobiljett i värva kollega behöver medlemskapet registreras via formuläret på webben. Det är också lätt att göra tillsammans när man värvar en kollega eftersom medlemsformuläret fungerar lika bra i mobil, surfplatta som dator.