Du som arbetar med arbetsmiljöfrågor på din arbetsplats kan fylla på och fördjupa dina kunskaper på vårens Gilla Jobbet-konferenser. Den 9 januari öppnar anmälningen till kostnadsfria eventet Gilla jobbet i Malmö, Göteborg, Sundsvall, Luleå, Växjö och Karlstad i mars och april. De här platserna brukar gå åt fort så skynda er att anmäla er! Uppdaterat: Få platser kvar nu!

Dessa datum kan du anmäla dig till:

10 mars – Malmö (Fullt)
12 mars – Göteborg (Fullt)
17 mars – Sundsvall (Fullt)
19 mars – Luleå
24 mars – Växjö
2 april – Karlstad

Detta händer på Gilla Jobbet 2020

Du som arbetar med arbetsmiljöfrågor på din arbetsplats kan fylla på och fördjupa dina kunskaper på vårens Gilla Jobbet-konferenser. Kom och bli inspirerad av forskare, utbildare och specialister inom arbetsmiljö, arbetsmiljöverksamma på en arbetsplats och en ståuppkomiker. Gemensamma pass tar upp konflikter, hot och våld, OSA-handlingsplan och arbetsmiljöåret, positivt handlande och kul på jobbet.

Välj mellan pass om att upptäcka och förebygga risker för belastningsskador, och få ner olycksfallen genom bättre tillbudsrapportering. Andra valbara pass: arbetsmiljöekonomi, hälsofrämjande ledarskap, och rimliga förutsättningar för chefen.

Gilla Jobbet genomförs kostnadsfritt för deltagarna men vi har en så kallad no-show-avgift på 500 kronor för den som anmäler sig men inte kommer.

Mer information hittar du på på Gilla Jobbets webbplats 

Arbetsmiljöeventet Gilla Jobbet är arbetsmarknadens parters satsning för att öka kunskaper och engagemang inom arbetsmiljöområdet. Gilla Jobbet arrangeras av AFA Försäkring, Prevent och Suntarbetsliv tillsammans med arbetsgivarorganisationer och PTK, andra fack inom den privata sektorn samt kommun- och regionsektorn.