3 månader kostnadsfritt medlemskap för ny medlem

Vi är snart klara att rulla ut Vårdförbundets första kampanj med tre månaders kostnadsfritt medlemskap för nya medlemmar. Du som förtroendevald har nu chansen att erbjuda kollegor att utan kostnad vara medlem i Vårdförbundet i tre månader.

Den 1 maj går startskottet för kampanjen som pågår fram till och med den sista november i år. Kampanjperioden är lång och vi har många månader på oss att få fler medlemmar i förbundet.

Kampanjen skiljer sig lite från tidigare kampanjer. Dels pågår den längre tid och dels är det ett generöst erbjudande för den som inte är medlem idag – en möjlighet vi tidigare inte har erbjudit potentiella medlemmar. Det är dags att ni förtroendevalda får komma med ett riktigt bra erbjudande. Utmaningen blir att få dessa "prova-på-medlemmar" att stanna kvar i förbundet efter de tre första kostnadsfria månaderna.

Kampanjen bygger på siffran 3

För att vi ska lyckas med detta har vi tagit fram ett kampanjkoncept. Konceptet bygger på siffran tre där era tre främsta skäl till att vara medlem kommer vara betydelsefulla i kampanjen. Vi satsar även på att man kan bli medlem på tre olika sätt och i tre enkla steg.

Tanken är att ni på ett lätt sätt ska kunna prata om era tre skäl till att vara medlem i Vårdförbundet. Siffran tre genomsyrar alltså allt i kampanjen.

Ni kommer i god tid kunna läsa på om kampanjen i separata e-postutskick och på vardforbundet.se. Material kommer inom kort finnas tillgängligt i medlemsbutiken på webben där ni kan beställa hem affischer och kampanjmaterial. Så börja redan nu vässa era tre bästa skäl till varför ni är medlemmar i Vårdförbundet.