Rekryteringsaffischer

Här hittar du affischer för medlemsrekrytering. Varsågod att skriva ut och sätta upp på anslagstavlan på din arbetsplats!

Du kan också beställa affischerna gratis i tryckt A3 format i medlemsbutiken.

I texten på respektive affisch står följande text:

När vi mår bra mår alla bättre. Hur mår du?

Denna affisch finns i två olika versioner. En med vit bakgrund och med semesterschema och en med mörkblå bakgrund och person som kan vara vilken som av medlemsgrupperna.

Din hälsa och ditt välbefinnande är lika viktigt som de personer du hjälper i vården. Men det kan vara svårt att hinna med att driva frågor om arbetstider, lön och villkor, som får dig att må bättre, när du är mitt uppe i ditt dagliga arbete. Därför finns Vårdförbundet. Tillsammans kan vi driva fram bättre avtal och villkor för just din arbetssituation, oavsett om du är sjuksköterska, barnmorska, biomedicinsk analytiker eller röntgensjuksköterska. När vi mår bra mår alla bättre. 

Vi mår bra när vi utvecklas

Vården är ett kunskapsintensivt område under ständig utveckling, och vi ska självklart utvecklas med den. Därför driver Vårdförbundet en modell för akademisk specialisttjänstgöring (AST) där specialistutbildningen sker inom ramen för en anställning och studierna integreras med jobbet. Tack vare vårt kraftfulla påverkansarbete har de flesta riksdagspartier frågan på sin agenda och flera arbetsgivare har redan infört modellen. Ju fler vi är desto mer kan vi påverka. Bli medlem i Vårdförbundet! 

När vi mår bra mår alla bättre. Hur mår du?

Affisch särskilt till Röntgensjuksköterskor. Ny från juli 2015.

Din hälsa och ditt välbefinnande är lika viktigt som de personer du hjälper i vården. Men det kan vara svårt att hinna med att tänka på frågor som arbetstider, lön och kompetensutveckling när du är mitt uppe i ditt dagliga arbete. Därför finns Vårdförbundet. Tillsammans kan vi utveckla yrket, så som när vi kämpade och till slut fick vår legitimation. Nu driver vi frågan om reglerad specialistutbildning. Ju fler vi är desto mer kan vi påverka.  När vi mår bra mår alla bättre. Bli medlem i Vårdförbundet!

Tillsammans får vi kraft att utvecklas

Affisch som är riktad till nya i yrket. Ny från 2016.

Vi har världens viktigaste jobb. Vi hanterar liv och död – och allt däremellan. Men det kan vara svårt att hinna med att driva frågor om bättre arbetstider, lön och kompetensutveckling när du är mitt i det dagliga arbetet. Därför finns Vårdförbundet. Tillsammans kan vi utveckla yrkesrollen och din karriär. När vi mår bra mår alla bättre!
Bli medlem!

När vi mår bra mår alla bättre. Hur mår du?

Affisch som är riktad till biomedicinska analytiker. Ny från 2016

Din hälsa och ditt välbefinnande är lika viktigt som de personer vars prover du hanterar och analyserar. Men det kan vara svårt att hinna med att driva  villkorsfrågor som arbetstider, lön och  ompetensutveckling när du är mitt uppe
i ditt dagliga arbete.
Därför finns Vårdförbundet. Tillsammans kan vi driva fram bättre avtal och villkor för just din arbetssituation. När vi mår bra mår alla bättre.
Bli medlem i Vårdförbundet!