Vårt chefserbjudande

Hos Vårdförbundet har du proffs att prata med. Du får utbildning i vårdens ledarskap och kan ta del av kollegors kunskap och råd. Du får också din röst i politiken hörd och mycket mer.

Att leda vården kräver ett unikt ledarskap. Därför finns Vårdförbundet Chef. Vi utvecklar vården tillsammans med dig, samtidigt som vi tryggar din arbetssituation. Det här får du som chef och ledare hos oss.

Proffs att prata med

Du ska ha proffs att prata både villkor, vård och ledarskap med. Därför finns Vårdförbundet Direkt Chef som du kan ringa när du behöver hjälp.

Utbildning i vårdens ledarskap

Du ska få möjlighet att utveckla såväl vården som ditt ledarskap och få utbildning i hur. Därför har vi tagit fram korta, unika och kostnadsfria utbildningar med fokus på vårdchefens speciella utmaningar.

Kollegors kunskap och råd i chefsapp

Du ska kunna dra nytta av dina kollegors erfarenheter. Därför har vi skapat en chefsapp där du har möjlighet att fråga en kollega om vad som helst, när som helst. Dessutom ordnas lokala och nationella träffar för chefer och ledare.

Faktabank

Du ska snabbt kunna få svar på dina frågor. Därför utvecklar vi en faktabank för chefer och ledare som du har tillgång till i chefsappen.

Din röst i politiken

Du ska få medel och resurser att göra ett ännu bättre jobb. Därför pratar vi med politiker och beslutsfattare om din situation och vilka förutsättningar du behöver för att lyckas.

Medlemsförmåner

Utöver chefserbjudandet ingår lönestatistik, rabatterade försäkringar, en riktigt bra inkomstförsäkring, kollektivavtal värt ca 80 000 kr per år, tidningen Vårdfokus, nyhetsbrev, omvärldsbevakning samt möjlighet att söka stipendier och resebidrag.