Vi på Vårdförbundet Chef är glada och stolta över att ni chef- och ledarmedlemmar skapat ett engagemang som fått kongressen att besluta om ett bildande av en Chefsförening. Under 2023 blir den äntligen verklighet!

Ta chansen att engagera dig och bli en viktig del i Vårdförbundet Chefs stora satsning: Chefsföreningen – för dig som är chef eller ledare inom vården.  Genom att göra din röst hörd kan du, tillsammans med andra chefer, driva viktiga frågor, skapa sammanhang och trygghet i medlemskapet. Här ska du som medlem få möjlighet att utveckla ditt ledarskap och påverka i ledarskapsfrågor. 

Vem kan vara med?

Du som är medlem i Vårdförbundet och är chef eller ledare. Har du en chefskollega som inte är medlem men som vill engagera sig i Chefsföreningen, behöver hen först bli medlem. Det går snabbt och är enkelt, bli medlem här. 

Hur går jag med?

För att gå med i Chefsföreningen skickar du ditt namn samt kontaktuppgifter genom att klicka här. Någon av chefsspecialisterna Charlotta Hellström eller Torbjörn Severin kommer därefter att kontakta dig.

Vad är syftet med Chefsföreningen?

  • Att skapa en arena där chefer och ledare kan mötas och driva sina frågor utifrån egna erfarenheter, drivkrafter och prioriteringar.
  • Erbjuda en naturlig plattform för chef- och ledarfrågor inom vården. 
  • Att öka synligheten av chefer och ledare i Vårdförbundet.  

Så bygger vi Chefsföreningen

För att bygga en stark förening för chefer och ledare i Vårdförbundet så behöver ni som är medlemmar engagera er i bygget. 

Alla medlemmar är välkomna att engagera sig och ni som vill bidra till föreningsutvecklingen kommer att bjudas in till olika mötesplatser runt om i landet under nästa år.