Ta chansen att nominera chef- eller ledarkollegor till styrelsen i den nybildade intresseföreningen!

Den 6 oktober hålls det första årsmötet för den föreningen. Redan nu kan du nominera dig själv, en chef- eller ledarkollega till att engagera sig i styrelsen. Den nyvalda styrelsen presenteras på årsmötet.  

Välkommen till det allra första årsmötet för den nybildade intresseföreningen för chefer- och ledare! Detta är ett extra viktigt möte då den framröstade styrelsen presenteras och vi röstar och beslutar om olika förslag. Dessutom är det ett tillfälle att ses tillsammans, äta gott och skratta med chef- och ledarkollegorna utanför jobbet! 

Du kan välja mellan att närvara digitalt, eller fysiskt på plats på Vårdförbundets kansli i Stockholm. Årsmötet hålls fredagen den 6 oktober klockan 13:00-15:00. 

Omvårdnadschefen Anna Malm välkomnar alla till årsmötet, se hennes hälsning nedan.


Du är viktig - din röst gör skillnad!

Att vara med på årsmötet är ett enkelt sätt att engagera dig i vad den nya intresseföreningen ska göra och tycka. Dina tankar och idéer är viktiga för Vårdförbundets utveckling och för ett hållbart ledarskap i vården  låt dem inte stanna i fikarummet!  


Nominera någon som vill utveckla!

Är du nyfiken på att engagera dig själv i föreningen och har , drivet och viljan att utveckla? Eller känner du någon som du tycker passar - nominera! 

Du kan nominera till:

  • Ordförande
  • Ledamot
  • Valberedare 

Sista dag att nominera är 28 september.

Tänk på att du som nominerar och den som blir nominerad skall vara chef- eller ledarmedlem i Vårdförbundet.

Nominera till styrelsen till och med 28 september  

Ta chansen att utvecklas i din ledarroll! Att vara en del av intresseföreningen för chefer och ledare ger dig en unik en plattform att utbyta idéer, erfarenheter och skapa nätverk med andra chefer och ledare. Det är en fantastisk möjlighet att reflektera över din egen roll och dina möjligheter, samtidigt som du får inspiration av andra i samma situation. 

Den 6 oktober kommer den nya styrelsen att presenteras på årsmötet.  

Nominera till valberedningen till och med 28 september 

Att vara valberedare är ett viktigt uppdrag och valberedningens arbete har stor betydelse för den långsiktiga rekryteringen av förtroendevalda. 


Frågor och funderingar?

Kontakta Torbjörn Severin torbjorn.severin @vardforbundet.se eller Charlotta Hellström charlotta.hellstrom @vardforbundet.se på Vårdförbundet Chef.

Nominera!

Är du nyfiken på att engagera dig själv i föreningen och har engagemanget, drivet och viljan att förändra? Eller känner du någon som du tycker skulle passa?

Anmäl dig till årsmötet

Tillsammans ska vi välja en styrelse och valberedning för den nya föreningen. Gör din röst hörd, få inspiration och skratta med kollegorna utanför jobbet!