Tycker du att vi ska bli fler chefs- och ledarmedlemmar? Tipsa om 3-månader gratis

Mellan 1 maj och 30 november erbjuds alla nya medlemmar tre månaders kostnadsfritt medlemskap. Har du någon chefs- eller ledarkollega som du vill ge chansen att kunna söka till Ledarprogrammet, nyttja våra chefsspecialister eller få ledarskapscoaching? Passa på att tipsa!

Mer inflytande

Ju fler vi är desto mer kan vi påverka. Den meningen har du säkert hört förr. Just för dig som är i ledarposition är det extra värdfullt med andra vårdchefer och ledare i samma fackliga organisation. Exempelvis kan vi tillsammans lyfta utmaningar som vi har gemensamt för politiker och då få lättare att förändra förutsättningana för ett gott ledarskap.

Chefsförmånerna även för din kollega

Som du säkert redan känner till har du som medlem och chef eller ledare speciella förmåner. Bland annat kan du få ledarskapscoaching, rådgivning inför svåra samtal med medarbetare, hjälp att utveckla din arbetsplats till att bli mer personcentrerad och mycket annat. Mer om chefsförmånerna.

Fler medlemsförmåner

Utöver chefsförmånerna ovan har du och dina kollegor dessutom de vanliga medlemsförmånerna så som en av marknadens bästa inkomstförsäkring, rabatter, rådgivning, kollektivavtal och möjlighet att ansöka om stipendier och vinna priser som Årets Vårdchef exempelvis. Mer om de vanliga medlemsförmånerna.

Om din kollega vill veta mer om kampanjen eller ansöka om medlemsskap direkt finns mer information här. Din kollega kan också  sms:a Medlem till 71700, så ringer vi upp.

Tack för att du hjälper oss att växa!