Grattis alla biomedicinska analytiker på er yrkesdag den 15 april! För att sätta guldkant på vardagen har vi återigen bjudit in den omtyckta föreläsaren Matti Sällberg som bjuder på ett spännande webbinarium. Hoppas du kan komma.

För att uppmärksamma biomedicinska analytikerdagen den 15 april bjuder Vårdförbundet dig att se webbinariet  ”Alpha, Delta, Omikron och Kraken – vad händer nu?” Då yrkesdagen infaller på en lördag i år kommer webbinariet att hållas fredagen den 14 april.

Jag vill anmäla mig!

Välkommen att se och höra den biomedicinska analytikern och professorn i biomedicinsk analys, Matti Sällberg, föreläsa om coronavirusets mutationer och om sin vaccinforskning. När Matti Sällberg föreläste på biomedicinska analytikerdagen 2021, var det det mest besökta webbinaret som Vårdförbundet arrangerat, så tänk på att anmäla dig omgående för att säkra din plats. Självklart går det bra att ni kan titta tillsammans på din arbetsplats.

Webbinariet hålls fredagen den 14 april klockan 12.00-13.00. Sista dag för anmälan är tisdag 11 april.

Du anmäler dig här.

Tips!
Ta med en kollega som inte är medlem. Om han eller hon blir medlem under aprilmånad, får både du som rekryterat och din kollega varsin Sverigecheck, värd 200 kr/styck.


Om Matti Sällberg

Matti Sällberg var först i Sverige att bli professor i biomedicinsk analys, vilket han blev i december 2020. Han deltar även i forskningsprojektet Opencorona som finansieras av EU, vars syfte är att som syfte att utveckla ett vaccin mot Covid-19. Till vardags arbetar Matti vid institutionen för laboratoriemedicin på Karolinska Institutet, där han leder ett forskarteam.