Rösta NU! Webbröstning startar idag den 26 februari

Dags att välja nya styrelseledamöter till Vårdförbundsklubben Praktikertjänsts styrelse. Extra webbårsmöte med fyllnadsval startar idag. Omröstningen pågår mellan kl. 12.00 den 26 februari till den 4 mars kl. 12.00.

Fyllnadsval av styrelseledamöter 

Alla medlemmar anställd hos Praktikertjänst AB är röstberättigade och vi hoppas så klart att du tar chansen att göra din röst hörd! Din röst är viktig och anonym. Resultatet kommer att presenteras på årsmötets webbsida.

Valberedningens förslag

Pernilla Edfeldt, Vårdcentral Centrum, Skövde
Presentation
Mandatperioden är tom 2020-09-30.

Adisa Salkic, Hamnstadens Vårdcentral, Lidköping
Presentation
Mandatperioden är tom 2021-09-30.

Webbröstning

För att kunna delta i omröstningen måste du vara medlem i Vårdförbundet, vara registrerad som anställd på Praktikertjänst AB i vårt medlemssystem och ha ett webbkonto på Vårdförbundet. Följ anvisningarna för att skapa ett webbkonto.

Så här röstar du:

Du loggar enkelt in med bank-id eller SITHS-kort på vår webbsida för att rösta. Följ anvisningarna för att skapa ett webbkonto om du inte tidigare loggat in. 

Klicka på ikonen Röstning som du hittar under Mina tjänster efter att du har loggat in på ditt webbkonto.

Nu får du upp webbröstning i en ny flik. Observera att pop-up fönstret inte får vara blockerat. Klicka på knappen Rösta. Kryssa för den du vill rösta på och klicka därefter igen på knappen Rösta. Om du har ångrat dig så har du 10 minuter på dig att ändra din röst. Logga ut! 

Om länken inte finns, kontakta oss på 0771-420 420 Vårdförbundet Direkt. 

Tack för ditt engagemang!

Vårdförbundsklubben Praktikertjänst