Rösta NU! Kriminalvårdsklubbens webbröstning startar idag den 3 oktober

Val av styrelseledamöter genomförs på webben och omröstningen pågår mellan kl. 12.00 den 3 oktober och kl. 12.00 den 10 oktober.

Alla medlemmar i Kriminalvårdsklubben är röstberättigade och vi hoppas så klart att du tar chansen att göra din röst hörd! Din röst är viktig och anonym.

Vi kommer att rösta fram två nya styrelseledamöter.

Mötespresidiet

Lena Larsson (ordförande för Kriminalvårdsklubben), hjälper till att genomföra vårt årsmöte. Hon kommer som årsmötesordförande att vara en fortlöpande granskare av processerna. Hanna Lindblom (administratör Vårdförbundet Enhet Sydost) är mötessekreterare för att upprätta ett årsmötesprotokoll.

Vi har två medlemmar som justerar protokollet:

Mikael Olsson, Anstalten Saltvik

Leonie Löfvenmark, Anstalten Österåker

Nominerade:

  • Ann Johansson
  • Laila Johannesson
  • Sandra Winkler 

Uppdraget sträcker sig till 2020-12-31.

Webbröstning

Val till styrelsen genomförs på webben och omröstningen pågår mellan kl. 12.00 den 3 oktober och kl. 12.00 den 10 oktober.

Alla medlemmar är röstberättigade och vi hoppas så klart att du tar chansen att göra din röst hörd! Din röst är viktig och är anonym. Resultatet kommer att presenteras på årsmötets webbsida.

För att kunna delta i omröstningen måste du ha ett webbkonto på Vårdförbundet och vara registrerad som anställd hos Kriminalvården i Vårdförbundet medlemsregister. Följ anvisningarna för att skapa ett webbkonto här. Har du ett webbkonto kan du även enkelt ändra dina medlemsuppgifter. 

Lathund för webbröstning

Röstningen finns bland Mina Tjänster när du loggar in på Vårdförbundets hemsida.  Ta del av lathunden för hur du röstar!

Har du frågor eller funderingar kontakta oss gärna. Tack för ditt engagemang!

Lena Larsson, Ordförande Kriminalvårdsklubben  Tel 019-567503

Hanna Lindblom, Administratör Vårdförbundet Enhet Sydost tel 013-356781