Det är dags för årsmöte i din avdelning - ett extra viktigt möte. Vi röstar och beslutar om olika förslag, kanske är det just ditt? Dessutom är det ett tillfälle att ses tillsammans, äta gott och skratta med kollegorna utanför jobbet! 

Att vara med på årsmötet är ett enkelt sätt att engagera sig i vad avdelningen ska göra och tycka. Dina tankar och idéer är viktiga för Vårdförbundets utveckling, låt dom inte stanna i fikarummet! 

Tid: 28 september, kl. 17:30

Plats: Praktikertjänst Huvudkontor i Stockholm eller digitalt.

Program

  • Registrering och mingel från 17:30 för dig som deltar på plats.
  • Årsmötet med förbundsordförande Sinneva Rubeido som mötesordförande börjar 18:00.
  • Under årsmötet kommer det bjudas på underhållning och gäster.
  • Under kvällen uppmärksammas för första gången Årets kollega och Årets Förtroendevald i avdelning Praktikertjänst. Läs mer om utmärkelsen och hur du nominerar: HÄR
  • Efter årsmötet blir det middag för dig som anmält dig och deltar på plats. Kvällen avslutas cirka 21:00.

Var med digitalt!

All röstning sker i systemet VoteIT, så alla medlemmar kan vara med och påverka! Det betyder också att även om du deltar på plats behöver du ha en mobil, läsplatta eller laptop med dig och ha ett fungerande inloggningskonto till VoteIT. Konto får du genom att följa den länk som kommer att skickas via e-post till alla som är anmälda till årsmötet. Länken skickas till den e-postadress du har registrerad hos Vårdförbundet.

Är du anmäld men har inte fått någon inloggningslänk, kontakta verksamhetshandläggare@vardforbundet.se – så får du hjälp!

Anmälan 

Sista anmälningsdag om du önskar middag eller vill delta digitalt är den 18 september. 

ANMÄL DIG TILL ÅRSMÖTET

Nominerade som vill förändra!

Fram till den 10 september har du kunnat nominera dig själv eller någon du känner, som har drivet, viljan och engagemanget att förändra.

SE VILKA SOM NOMINERATS 

Du kan fortfarande nominera till uppdraget som valberedare! 


Även om sista nomineringsdag har passerat kan du, ända fram till årsmötet, nominera någon som skulle passa i uppdraget som avdelningsvalberedare! 

Det gör du genom att fylla i detta formulär.  

Skriv en motion – ett förslag till förändring

En motion är ett bra sätt att föra fram din åsikt på. Det kan vara en idé om något som du vill att Vårdförbundet arbetar vidare med, men det kan också vara något som du tycker att Vårdförbundet ska göra annorlunda. Vad är viktigt för dig? 

Skicka in din motion senast 31 augusti till verksamhetshandlaggare@vardforbundet.se

Tips på hur du skriver en motion