Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Tiotusen anledningar att lyssna på oss

Hej! Jag heter Nadja Ståhl och är ordförande i Vårdförbundet student. Tack för att du är medlem, tillsammans gör vi skillnad! Vi är omkring 10 000 studentmedlemmar och det ger kraft när vi driver frågor om vår utbildning och våra framtida yrken. Vi är framtidens vård och vi visar det redan nu!  

Tillsammans gör vi skillnad
Enkät på väg! Hur var din VFU?

Går du på termin 4, 5 eller 6? I så fall kommer du snart få en digital enkät där vi ber dig svara på frågor om din VFU. Dina svar är viktiga för att vi ska kunna påverka och göra VFU:n ännu bättre. Tack för att du tar dig tid.

Tips inför din VFU
Glöm inte pauserna!

Som student och medlem i Vårdförbundet får du prova BookBeat premium kostnadsfritt i en månad. Med BookBeat i mobilen eller surfplattan får du tillgång till hela utbudet av ljud- och e-böcker. Erbjudandet gäller alla nya BookBeat-användare.

Till erbjudandet
Liten insats – maximalt studieresultat!

MedEasy är en ny tjänst i Sverige som erbjuder pedagogiska och roliga föreläsningar om komplicerade ämnen. Bli stjärnan i klassen inom fysiologi, anatomi och läkemedelsberäkning. Som medlem i Vårdförbundet får du 50% rabatt.

Maxa studieresultatet
Lönecoachning inför första jobbet

Vårdförbundet arbetar för att höja våra yrkesgruppers löner. En pusselbit är att coacha våra medlemmar inför första löneförhandlingen. Missa inte chansen när det är dags för dig att söka ditt första jobb.

Coachning du inte har råd att missa
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -