Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
OB-ersättningar jul, nyår och trettonhelgen

Nu ger vi dig listan över storhelgernas OB-ersättning enligt avtalet med landsting, regioner och kommuner. Inkluderar jul- nyårs- och trettonhelg 2017-18. För andra avtalsområden gäller andra ersättningar. Vet du inte vilket avtal som gäller för dig, ta kontakt med Vårdförbundet Direkt på telefon 0771–420 420.


Här hittar du aktuell OB-lista
Styrkan i kollektivet

Arbetsmiljön och förhållandena på arbetsplatsen ytterst arbetsgivarens ansvar. Vårdförbundets uppgift är bevaka dina och alla andra medlemmars intressen i den allt tuffare vårdvardagen. - Det är det vi jobbar med, varje dag. Våra medlemmars professionalism, engagemang och hjärta upphör aldrig att imponera på mig, säger Sineva Ribeiro.

Tillsammans förbättrar vi vårdens arbetsvillkor
Sprid filmen om ditt fantastiska yrke

I år firar Vårdförbundet 40 år. I vår jubileumsfilm får vi träffa medlemmar ur våra medlemsgrupper. Till exempel följer vi en blivande sjuksköterska och en barnmorska på väg att gå i pension. Denna 8-minuters film visades först på årsmöten och nu kan alla se och dela med sig av den!

Sprid filmen om ditt fantastiska yrke - Youtube
Joachim Eckerström förstapristagare Vårdförbundspriset

Specialistsjuksköterskan Joachim Eckerström vinner Vårdförbundspriset 2017 för sitt arbete med självvald inläggning (SI) vid emotionell instabilitet och självskadebeteende. För det belönades han med 200.000 kronor på Vårdgalan den 20 oktober.

Läs om pristagarna och se filmerna!
Gratulera dina kollegor på röntgen

Den 8 november firar vi den internationella yrkesdagen för röntgensjuksköterskor. Passa på att gratulera dina kollegor på röntgen. Visst förtjänar de uppskattning för sitt fantastiska arbete!

Grattis på röntgensjuksköterskans dag!
Piffa upp hemma med nytt glas och porslin

Visste du att som medlem får du 25% rabatt på både glas och porslin? Vi kan erbjuda det tillsammans med Svenska Porslins- & Glasvaru AB. En av flera medlemsrabatter som du kan få genom oss.

Få medlemsrabatt på glas och porslin
Vad gäller vid kräksjuka?

Tyvärr närmar sig kräksjuketider nu.... Om din arbetsgivare vill att du är hemma på grund av smittrisk får du enligt avtal behålla din lön om du är anställd inom kommun, landsting eller region. Som privatanställd måste du själv göra upp med din chef.

Vanliga frågor och svar
Vi behöver bli fler för att kunna påverka

Värva dina kollegor och få biobiljetter. Tänk att ju fler vi är desto mer kan vi påverka! Under november och december kan du värva kollegor som ännu inte är medlemmar i Vårdförbundet. Läs mer och registrera dina värvningar på vardforbundet.se eller ring 0771-420 420.

Värva kollegor - få biobiljetter
Sök lägre medlemsavgift för föräldraledigheten

Du vet väl att du kan ansöka om reducerad (lägre) medlemsavgift om du är student, föräldraledig, pensionär, arbetar utomlands eller har sjukersättning? Kontakta oss så fort du vet att din situation kommer förändras i något av de här fallen.

Läs om reducerad medlemsavgift
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -