Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Bästa tipsen inför medarbetarsamtalet

Nu är det snart dags för ditt årliga medarbetarsamtal. Då har du chans att prata med din chef om hur du har det på jobbet, vilka förväntningar ni har på varandra, hur du vill utvecklas och vad du ska göra för att få högre lön. Vi ger dig konkreta råd.

Tips inför ditt medarbetarsamtal
Tuff sommar har krävt ett tufft Vårdförbund

Jag är imponerad och stolt över hur Vårdförbundets lokala förtroendevalda i Danderyd/Stockholm och i Uppsala har bedrivit effektivt fackligt engagemang genom att anmäla arbetsgivare till Arbetsmiljöverket i sommar.

Läs Sineva Ribeiros tankar om gångna sommaren
Träffa oss på Röntgenveckan

Vi finns på plats på Röntgenveckan i Örebro mellan 18-20 september. Kom till Vårdförbundets monter och prata med oss om dina behov och ta reda på mer om hur vi jobbar, vårt uppdrag och vår roll som yrkesförbund. Kom också på vårt seminarium om framtidens röntgensjuksköterska.

Läs mer om Vårdförbundet på Röntgenveckan
Vårt krav - riktade lönesatsningar

Vilka partier ställer sig bakom våra krav på riktade lönesatsningar, att arbetsgivare måste ge personal möjlighet att specialistutbilda sig och vårt krav på max 25 medarbetare per chef i vården? Hör riksdagspartiernas svar inför valet i helgen.

Se filmerna med politikernas svar
Stå upp för aborträtten - igen!

Abortmotståndare är på frammarsch i vårt land. De vill begränsa och försvåra tillgängligheten och inskränka den mänskliga rättighet som svensk abortlagstiftning innebär. - Jag är djupt oroad för kvinnors reproduktiva och sexuella hälsa i Sverige. Att ens behöva yttra denna oro i ett land som Sverige år 2018 är minst sagt skrämmande.

Läs Åsa Mörners inlägg i barnmorskebloggen
Medlemsbonus på sport och fritid

Som medlem i Vårdförbundet får du 10% årsbonus på sport- och friluftsartiklar på Alewalds. Gäller även familjemedlemmar på samma adress!

Medlemserbjudande Alewalds
Träffa vinnarna på Vårdgalan

Välkommen att anmäla dig till Vårdgalan och inspireras av vinnarna av Vårdförbundspriset, Årets vårdchef samt det nyinstiftade priset till Årets studenthandledare. Vårdgalan äger rum den 9 november i Stockholm.

Anmäl dig här
Rea på klockor - 10 kronor styck!

Riktigt fyndläge för två olika sjuksköterskeklockor. Vi har enbart fåtal kvar och alla ska bort. Som medlem loggar du in webbsidan och går sedan till medlemsbutiken. Välj profilprodukter och klicka på REA. Även rea på musmatta och sminkväska. Gäller så långt lagret räcker!

Fynda på rean i medlemsbutiken
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -