Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Tips inför lönesamtalet

Ta hjälp av vår guide ”Ditt lönesamtal”. Guiden är exklusiv för dig som medlem och innehåller konkreta tips för ett lyckat lönesamtal. Du kan också få personlig lönecoachning via vår medlemsservice Vårdförbundet Direkt.

Tips och guider inför ditt lönesamtal
Har ditt lönesamtal blivit uppskjutet?

För många av våra medlemmar har pandemin inneburit en försenad löneprocess och uppskjutna lönesamtal. Vad innebär det för dig? Vi har samlat vanliga frågor och svar.

Löneöversyn för dig i region, kommun och kommunalt bolag
Det är dags att tacka med lön

Nu måste Vårdförbundets medlemmar få mer än applåder och varma ord från politiker och arbetsgivare. Tacksamheten ska ju synas på lönekontot också!

Läs vad förbundsordförande Sineva Ribeiro tycker
Hjälp oss att bli bättre!

Vi vet att lönefrågan alltid är viktig för dig som medlem. Under hösten kommer vi att jobba med att finslipa våra verktyg och vår kommunikation kring lön och löneutveckling. Hjälp oss att bli bättre - svara på några snabba frågor.

Till frågorna
Så blev sommaren

När Vårdförbundet summerar sommaren står det klart att våra medlemmar inte fått den vila och återhämtning som behövts. Vi varnade tidigt för en flodvåg av egna uppsägningar och sjukskrivningar under hösten, och den ser vi nu, säger förbundsordförande Sineva Ribeiro.

Så summerar vi sommaren och åtgärder som behövs!
Kom igång med träningen hos Actic!

Du vet väl att du som medlem har 20 procent rabatt på träning hos Actic? Om du föredrar att träna hemma så finns digitala träningspass, allt från separata övningar till gruppträning inom dans, core och yoga.

Hitta din träning hos Actic
Läs om sjuksköterskors vardag i sex nordiska länder

Sjuksköterskors Samarbete i Norden firar 100 år! Hur är det att vara sjuksköterska på till exempel Färöarna och Island? Vad tjänar en sjuksköterska i Danmark?

Läs berättelserna här
Höstens årsmöten blir digitala

Vi ställer inte in, vi ställer om! Vårdförbundet följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. För att du som medlem ska kunna delta och påverka på ett säkert sätt blir de flesta av våra årsmöten digitala i höst.

Hitta datum för ditt årsmöte här
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -