Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Har du fått covid-19 på jobbet?

Ny statistik visar att antalet anmälningar om coronarelaterade arbetssjukdomar nu är över 1 800 för Vårdförbundets yrkesgrupper. Mörkertalet kan vara stort och därför vill vi att du som har/har haft covid-19 anmäler det som arbetsskada.

Coronaskador skjuter i höjden – så anmäler du arbetsskada
Värva en kollega – få gåvokort

Nu i november är det extra smart att värva en kollega. Både du och den nya medlemmen får ett fint gåvokort från Delicard värt 145 kr/st.

Värva en kollega
Se OB-listor för jul och nyår

Jul och nyår – vad gäller egentligen för OB-ersättningar under de kommande helgerna? Vi har hela listan.

OB-listorna hittar du här
Hur ska vården orka skala upp?

– Precis som vi varnat för så ökar coronasmittan i flera regioner. Arbetsgivare och politiker måste ta sitt ansvar för att vården ska orka en gång till. Det skriver Sineva Ribeiro i sin senaste ledare.

Läs ledaren "Tillsammans i våg två"
Grattis till alla vinnare på Vårdgalan!

Stort grattis till alla som vann pris på Vårdförbundets vårdgala. På galan delade vi ut priser till Årets Studenthandledare, Årets Vårdchef och det prestigefulla Vårdförbundspriset på 500 000 kr.

Se vilka som vann
Löneenkät på väg

Vi vill veta hur 2020 års löneöversyn fungerat och vad resultatet blev för dig. I mitten av november skickar vi ut en enkät till dig som arbetar inom region, kommun eller kommunalt bolag.

Passa på att uppdatera dina medlemsuppgifter
Fira våra röntgensjuksköterskor!

Den 8:e november gratulerade vi alla röntgensjuksköterskor på yrkesdagen! 🎉 Det vill vi fira hela veckan. Bland annat får du rabatt på utvalda produkter i medlemsbutiken. 😃

Röntgensjuksköterskans dag
Var med och stötta Musikhjälpen

Med årets tema ”Ingen människa ska lämnas utan vård” känns det självklart att bidra. Pengarna går till internationella projekt för att utveckla vården där det behövs som mest. Hjälp oss nå målet, en krona per medlem. Tack för ditt stöd! 🙏❤

Skänk valfritt belopp till insamlingen
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -