Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Grattis alla röntgensjuksköterskor!

Vi vill hylla alla röntgensjuksköterskor på den internationella yrkesdagen den 8 november. Det gör vi med blogginlägg, lokala aktiviteter och specialerbjudanden. Du som är röntgensjuksköterska kan också visa att det är din dag genom att tagga #minyrkesdag i sociala medier.

Vi firar alla röntgensjuksköterskor 8 november
Gör om utredningen!

Förra veckan redovisade regeringens utredare Kenth Nauclér sin översyn av utbildningen för specialistsjuksköterskor. "I förslaget saknas nytänkande kring vårdens omställning till en personcentrerad nära vård och utredningen tar inte heller hänsyn till etablerad forskning" skriver Sineva Ribeiro, Vårdförbundet och Ami Hommel, Svensk sjuksköterskeförening.

Läs hela debattartikeln
Kampen för jämställda löner fortsätter

Det råder landsomfattande brist på på sjuksköterskor, barnmorskor, biomedicinska analytiker och röntgensjuksköterskor. Om arbetsgivarna ska kunna hålla vårdplatser öppna så måste man helt enkelt locka med högre löner.

Värdera vår kompetens!
Aktuella OB-ersättningar för vinterns helger

Vad gäller egentligen rörande OB-ersättningar under jul-, nyårs och trettonhelgen? Vi har hela listan.

Här hittar du OB-listan
Sök internationellt resebidrag

Ska du medverka på en internationell konferens med poster eller föreläsning? Passa på att söka resebidrag från oss. Sista dag att ansöka i år är den 15 november.

Läs mer och ansök här!
Boka julbordsweekend i Bohuslän

Stanna en natt på Bohusgården i Uddevalla för 1295 kr per person. Bokar du för mer än 8 personer är priset 1195 kr per person. Frukost, spa, ankomstkaffe med korv med bröd, julbord med glögg och underhållning ingår.

Se julbordserbjudandet bland våra hotellrabatter!
Månadsfakturan för dig som har Kivra

Du som idag får din månadsfaktura med posten och har Kivra som din digitala brevlåda, kommer att få fakturan endast till Kivra från och med november. Håll utkik!

Läs om hur du kan få fakturan till Kivra
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -