Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Vården behöver semester!

I sommar behöver du som medlem i Vårdförbundet semester, vila och återhämtning. Det är kanske viktigare än någonsin, då hösten kan bli fortsatt tuff eftersom omprioriteringar i vården skapar en stor "vårdskuld" av uppskjutna behandlingar och operationer.

Sommarsemester: vilka regler gäller och hur kan Vårdförbundet och jag själv påverka?
Dags för arbetsgivarna att tacka med lön

I vår kampanj #tackamedlön vill vi påverka arbetsgivarna att förbättra villkoren och tacka dig som arbetar inom vården med en bättre lön. Var med och sprid så att så många som möjligt skriver på vårt upprop.

Skriv på vårt upprop #tackamedlön
Känner du etisk stress?

Har du som anställd inom vården den senaste veckan upplevt att du inte kunnat ge etiskt försvarbar vård till patienter? Du är inte ensam. Vi finns för dig.

Vägledning vid etisk stress och oro hittar du här
Vi syns mer än någonsin

Vårdförbundet har aldrig varit med så mycket i tv, radio och tidningar som nu under den pågående coronapandemin. Vi pratar med ministrar och myndigheter flera gånger i veckan.

Sineva Ribeiro berättar om hur vi påverkar
Barnmorskedagen 5 maj - fast hela veckan!

Den 5 maj är det internationella barnmorskedagen. 2020 är dessutom barnmorskans år. Nu kan du följa barnmorskan Nathalie Srifa som tar över vårt instagramkonto 5-8 maj!

Följ Nathalie på Vårdförbundets instagram!
Nominera en chef eller kollega senast 31 maj

Nu är det dags att nominera till Vårdförbundspriset! Och det är också hög tid att nominera till Årets vårdchef och Årets studenthandledare. Du som är medlem i Vårdförbundet; passa på att lyfta kollegor som i dessa coronatider kämpar för liv och hälsa. Förlängd nomineringstid till 31 maj.

Nominera till Vårdförbundets priser 2020
Duka upp med nytt porslin

Dessa tider passar många på att få det extra fint hemma. Då kan det vara trevligt med nytt glas och porslin. Svenska Porslins- & Glasvaru AB erbjuder dig som medlem i Vårdförbundet 30 procent rabatt. Ett av många exempel på medlemsrabatter.

Få din medlemsrabatt här
Ensam är inte stark - det visade 2019

Ta del av intressanta, inspirerande och spännande medlemsberättelser från 2019, och få en bild av allt som hände förra året. Lyssna till exempel på podden med förbundsordförande Sineva Ribeiro och Vårdförbundet Students ordförande Nadja Ståhl.

Läs Vårdförbundets årsberättelse 2019 - Vi är vården!
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -