Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Vill se hårdare tag mot övertidsberget

Över tre miljoner timmar övertid förra året. - Övertiden är en fråga som arbetsgivaren måste jobba med om de överhuvudtaget ska kunna anställa personal i framtiden", säger Vårdförbundets ordförande Sineva Ribeiro.

Läs Vårdfokus granskning av övertid
OB-ersättningar från valborg till midsommar

Här finns listan på OB-ersättningarna för våren och sommarens storhelger. Från valborg, nationaldagen, pingst till midsommar. Listan gäller landsting, regioner och kommuner.

OB-ersättningar för vårens och sommarens helger 2017
Vad gäller inför sommarsemestern?

Nu är det snart sommar igen och många av oss kommer att få en välförtjänt semester. Men det finns många frågor kring semestern - här svarar vi på de vanligaste frågorna.

Läs på inför sommarsemestern
Ny medlemsförmån: Bättre bolån från Danske bank

I samarbete med Vårdförbundet erbjuder nu Danske Bank flera attraktiva erbjudanden till dig som medlem. Inte bara bolån utan även till bil och båt samt digital rådgivning.

Läs mer om bankerbjudandet
Parvin är ny kontakt för röntgensjuksköterskor

- Det är jag som ansvarar för röntgensjuksköterskans område på Vårdförbundets nationella kansli! Jag heter Parvin Olofsson och är legitimerad röntgensjuksköterska och förbundsombudsman på Vårdförbundet sedan slutet av mars. Jag vill höra av dig som är röntgensjuksköterska.

Din kontakt Parvin Olofsson
Fika fairtrade 11-13 maj!

Delta i World Fairtrade Challenge med Vårdförbundet den 11-13 maj. Fika med dina arbetskamrater och förtroendevalda och sätt fokus på Fairtrade-märkta produkter.

Delta i Fairtrade challenge med ditt fika
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -