Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Sjukvårdens medarbetare måste få ut sin semester

Det är i längden ohållbart av arbetsgivarna att luta sig mot medarbetarnas lojalitet med patienterna och sina kollegor för att vården ska fungera under sommaren. Det skriver Sineva Ribeiro i debattartikel i SvD.

Läs debattartikeln
Tack för förtroendet!

De närmsta fyra åren ska jag och Vårdförbundets övriga förtroendevalda fokusera på klassiskt fackliga frågor och arbeta för bättre löner och arbetsvillkor för dig. Nu kör vi!

Läs omvalda förbundsordförande Sineva Ribeiro om det uppdrag hon fick från kongressen i maj
Vårdförbundet Direkt finns här för dig - hela sommaren

Du behöver inte sitta rådlös. Som medlem får du snabb och proffsig hjälp hela sommaren! Du når oss varje vardag klockan 8-18 på 0771-420 420. Du får råd och stöd i frågor kring exempelvis din anställning, karriärutveckling, lön och arbetstid. Vi kan även besvara frågor som rör din roll som chef, konflikter på jobbet eller dina studier.

Få hjälp hela sommaren
Vem får delegera vad till vem?

Vi anser att delegering inte får användas för att lösa bemanningsproblem, av slentrian eller av ekonomiska skäl. Så hur får delegering ske? Vem får delegera vad till vem? Och när får delegering ske? Här får du svaren!

Inför sommaren – vad gäller kring delegering
Rebeccah pluggar upp sig på betald arbetstid

- Det var min chef som tyckte att jag skulle söka AST, berättar Rebeccah Carlström. Som 12-åring tog hon sin mammas kurslitteratur i barnpsykologi och satte sig i ett hörn och sträckläste. 18 år senare är Rebeccah en av de första i Region Västernorrland som nappat på en akademisk specialisttjänstgöring, AST. Vårdförbundets studiemodell för dig som vill studera vidare till specialist.

Läs Rebeccahs berättelse och lyssna på hela intervjun i alldeles nytt poddavsnitt!
Medlemsrabatt: Bra pris på ”Bästkust-boende” i sommar

Bohusgården Hotell och Konferens i Uddevalla har just nu ett härligt sommarerbjudande. Du som medlem i Vårdförbundet får specialpris på en sommarvistelse på 3 eller 4 dagar mellan 4 juni och 12 augusti – spara upp till 1 280 kronor per person! Njut av salta bad, spa, räkor och strandpromenad vid havet.

Boka detta eller något av våra andra hotellerbjudanden redan nu!
Nu får du skatteavdrag för fackavgiften

Riksdagen har beslutat att återinföra skatteavdrag för en del av fackavgiften. Det innebär att du som medlem kan dra av 25 procent av årsavgiften till Vårdförbundet på din deklaration nästa år.

Avdragsgill fackavgift
Säker identifiering vid kontakt med Vårdförbundet

För att veta att det är dig vi pratar med när du kontaktar oss i frågor som involverar personuppgifter, behöver du identifiera dig. Vi kan nu erbjuda enkel identifiering via mobilt BankID. Har du inte tillgång till mobilt BankID finns andra alternativ som vi kan berätta om när du ringer.

Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -