Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
En annan vård är möjlig - manifestation 3 september

Var med och gör din röst hörd! Den 3 september kl. 14–15.30 kommer det att anordnas manifestationer runt om i landet där vårdpersonal och patienter höjer rösten för en bättre vård. Demonstrationen anordnas för andra året i rad och stöttas av Vårdförbundet.


Ut och demonstrera
Fick du för lite sol och värme den här sommaren?

Bygg på din solbränna i september och oktober vid Toscanas kust! Som medlem har du 25% rabatt på boende i lägenhet och 20% på hotellet i september och oktober 2017!

Semestra i Italien
Ambulansdagen 2 september

Riksföreningen för ambulanssjuksköterskor (RAS) har utropat första lördagen i september till nationella ambulansdagen. Under dagen är det tänkt att ambulanssjukvården möter allmänheten både på ambulansstationer och på allmänna platser som torg och gator för att berätta om verksamheten och visa upp ambulanser.

Fira ambulansdagen
Bindningskontrakt löser inte bristen på sjuksköterskor

Landstingen blir stoppklossar för både sjuksköterskans och vårdens utveckling, när man ställer krav på fortsatt anställning efter att en sjuksköterska har specialistutbildats, skriver Vårdförbundets ordförande Sineva Ribeiro. Vi välkomnar regeringens utredning om specialistutbildningarna!

Därför är vi emot bindningskontrakt på utbildningsanställningarna
Gör patienten till expert i en nära vård

Ökad ojämlikhet i hälsa och en splittrad vård för växande grupper innebär stora utmaningar. Ett paradigmskifte krävs mot en personcentrerad nära vård som tar helhetsansvar för befolkningens hälsa och livskvalitet.

Debattartikel om en nära vård
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -