Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Det här gäller när du ska söka din sommarsemester

Nu är det dags på många arbetsplatser att lämna in ansökan om sommarsemester. Här ger vi svar på några av de vanligaste frågorna kring semestrar.

Detta gäller kring semester och ledighet
Vi sätter fokus på dina villkor i valet

Vårdförbundet sätter fokus på lön och utbildningsanställningar i valrörelsen. Arbetsvillkoren och lönerna måste förbättras så att fler söker sig till vården och stannar kvar.

Dina villkor i valet
Den 15 april firar vi biomedicinska analytiker!

Visa hur du som är biomedicinsk analytiker, tillsammans med dina kollegor, uppmärksammar dagen genom att tagga #minyrkesdag i sociala medier. Håll också utkik i våra bloggar efter spännande gästinlägg!

Så firar vi internationella yrkesdagen
Ny rapport om patientsäkerhet

Socialstyrelsens rapport visar att risken för vårdskador ökar i verksamheter som har stora problem med bemanning eller kompetens.

Läs mer om rapportens resultat
Fina bolåneerbjudanden för dig som är medlem

Du som är medlem i Vårdförbundet kan ansöka om förmånligt bolån hos Danske Bank eller SEB. Passa på att utnyttja våra fina bolåneerbjudanden!

Se bankerbjudanden till medlemmar
Kongresshandlingarna ute nu

Nu kan du läsa handlingarna inför kongressen 14-17 maj. Här hittar du bland annat svar på motioner, propositioner samt rapportering av föregående kongressperiod.

Läs kongresshandlingarna här!
Stor medlemsundersökning!

Om du är en av de tusentals medlemmar som fått e-post om att delta i vår medlemsundersökning - ta chansen att tycka till! Vi behöver ha era svar. Kolla din e-postlåda en extra gång.

Så här går undersökningen till
Har du bestämt dig för att sluta röka eller snusa?

I höst kan det bli verklighet. Nu erbjuder Vårdförbundet och Sjuksköterskor mot tobak dig som är medlem i Vårdförbundet, och har bestämt dig för att sluta röka eller snusa, sex dagars tobaksavvänjning på Riddersviks gård.

Ansök här
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -