Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Facket är viktigare än någonsin. Nu ställer vi upp för varandra. Gå med i Vårdförbundet!

Så lyder det budskap som vi har i sommar för att locka ännu fler medlemmar till ett fackligt medlemskap i Vårdförbundet. Trots en strid ström av nya medlemmar till Vårdförbundet satsar vi för att synas extra i sommar så att vi kan bli ännu fler.

 

Den senaste tiden har inneburit en rekordstor tillströmning av medlemmar till oss. I och med Corona-krisen har förutsättningarna för att jobba i våra yrken och Vårdförbundets påverkansarbete satts i strålkastarljuset mer än vanligt. Det fackliga arbetet på arbetsplatserna har uppskattats av många.  

För att synas ännu mer har vi i kampanjen gjort en film som visades i TV4Play för några veckor sedan. Den sågs i sin fulla längd av 1,5 miljoner personer. Filmen visas också flitigt i sociala medier under sommaren. Hjälp oss gärna att dela den. Se och dela filmen! 

Så här syns vi i sommar

Du har säkert fått en kampanjaffisch att sätta upp på din arbetsplats. Om inte så kan du höra av dig till din avdelning eller beställa i medlemsbutiken. 

För att nå nya målgrupper kommer vi i sommar också att samarbeta med så kallade influencers. Så håll utkik i sociala medier där vi kan förekomma i mer oväntade sammanhang.  

Det viktigaste fackliga arbetet sker på arbetsplatserna. Det är på arbetsplatsen i samtalet mellan kolleger som det ofta avgörs hur väl vi lyckas och hur många som vill vara en av oss. Så var stolt över ditt fackliga engagemang och glöm inte att ställa frågan till dina kollegor om de vill bli medlemmar! Läs mer om kampanjen här! 

Glad sommar! 

 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -