Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Äntligen är våren här!

Den har haft sina bakslag, men nu känns det väl ändå som att våren är här? Äntligen får vi njuta av en kopp i solen och se hur allt slår ut runtomkring oss och blir sådär ljust grönt.

I det här mejlet presenterar vi några nyheter som vi hoppas att du får glädje av. Vi ber dig också svara på några frågor för att ta reda på vad du vill att de här utskicken ska innehålla. Se puffen längst ner i mejlet.

Stort tack för det fantastiska arbete du gör som förtroendevald och skyddsombud i Vårdförbundet. Njut av våren och de första varma solstrålarna!

Varma hälsningar, Vårdförbundet

Kan du hjälpa oss?

Sätt upp en affisch på din arbetsplats och hjälp oss få in nomineringar till Årets Vårdchef och Vårdförbundspriset inför Vårdgalan den 29 oktober.

Öppna affisch för utskrift
Nytt verktyg hjälper dig att samverka

Vad är samverkan egentligen och hur kommer jag igång? Hitta bra verktyg för samverkan i verktygslådan Vi!

Till Samverkan
Ny utbildning om arbetsmiljö för skyddsombud

Följ med Kalle, förtroendevald och skyddsombud, en tuff torsdag på avdelningen där han jobbar på ett sjukhus. Hur ska han ta tag i arbetsmiljöproblemen?

Till utbildningen En tuff torsdag
Ny sida på webben om arbetsmiljö

Har du sett att vi samlat all vår information om arbetsmiljö på en ny sida på webben? Kom igång med det systematiska arbetsmiljöarbetet hos dig redan i dag. Bara ett klick bort!

Till sidan om arbetsmiljö
Visa att du är förtroendevald och skyddsombud!

Har din bricka sett bättre dagar? I så fall kan du beställa en ny kostnadsfritt i vår medlemsbutik. För att länken ska fungera behöver du vara inloggad i butiken. Om det strular, sök på "bricka" i butiken.

Beställ brickan här
Vad vill du att de här utskicken ska innehålla?

Vi vill stötta dig som är förtroendevald och skyddsombud på arbetsplats med sådant som du verkligen behöver. Hjälp oss att anpassa de här utskicken efter dina behov. Stort tack för din hjälp!

Jag vill hjälpa till och svara på frågorna
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -